Ελένη Τοπαλούδη – Ξεσπούν οι γονείς: Το «κατηγορώ» και οι τελευταίες της λέξεις στους δολοφόνους

0
1116

Λίγο πριν επιστρέψουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς την αδικοχαμένη κόρη τους, ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου, μίλησαν για τη φρίκη που βιώνουν από τα τέλη Νοεμβρίου του 2018.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στις τελευταίες λέξεις της κόρης τους στους δολοφόνους της, στην εισαγγελέα της δίκης αλλά και στους γονείς των νεαρών.

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στο podcast των «Πρωταγωνιστών», το οποίο μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο, παρακάτω.

Και περιγράφει στη συνέχεια: «Έρχεται ο αστυνομικός, ανιψιός μας από την Ορεστιάδα, και λέει του Γιάννη «η Ελένη είχε στη γάμπα της τριαντάφυλλο;». Λέει ο Γιάννης «ναι, τατουάζ». Και άρχισε να κλαίει. Εγώ σκοτάδι. Αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν και μου λένε «πάει η Ελένη, τη βρήκαν». «Τι τι βρήκαν;» λέω. «Τη βρήκαν νεκρή»… Από εκείνη τη μέρα χάθηκα. Τίποτα, τίποτα. Μέσα στον εγκέφαλο μόνο σκοτάδι και σοκ και γιατί. Γιατί; Γιατί; ΓΙΑΤΙ;».

«Κάποιοι γνώριζαν για αυτή την εγκληματική δράση αυτών των δυο. Γνώριζαν σίγουρα και έκλειναν στόματα. Τώρα γιατί έκλειναν στόματα… εξαιτίας του φόβου και τρόμου; Εξαιτίας χρημάτων; Ας απαντήσουν οι ίδιοι, η κοινωνία», τονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Αυτά τα τέρατα, ίσως κι άλλα, έκαναν δράση με τουρίστριες το καλοκαίρι… που άλλες καταγγελίες γίνονταν δεκτές, άλλες δεν γίνονταν απ’ την αστυνομία. Και ύστερα πού θα παν το χειμώνα; στις φοιτητριούλες! Ξεμονάχιαζαν κάποια με κάποια δολώματα. Και τώρα έτυχε ήταν η Ελένη μας, αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι», συνεχίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

«Η εισαγγελέας έλεγε: «Δεν σας έκατσε το προηγούμενο, δεν σας έκατσε οι άλλες δυο που ήταν και έφυγαν και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, ύστερα είπατε εδώ είμαστε. Αυτό θα την πατήσει». Και επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κουμάντο την Ελένη και να ολοκληρώσουν και αυτοί σεξουαλικά, πήγαν ο άλλος σε π@@@α την άλλη την ημέρα και μετά πήγαν και έκαναν και το ΑΜΕΑ την μεθεπόμενη μέρα. Αυτή ήταν η ανθρωπιά που τους έδωσαν και τους δίδαξαν».

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη στον Σταύρο Θεοδωράκη:

 Newsbomb.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ