Σάλος από το ξύλο στον ΔΕΔΔΗΕ: Σεκιουριτάς βγάζει έξω πολίτη με κλωτσιές

2
1212

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κρήτη ένα βίντεο από τον ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου που δείχνει έναν σεκιουριτά να κλωτσάει πολίτη για να τον βγάλει από το κτίριο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το επεισόδιο – για το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση – καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα της επιχείρησης στην περιοχή Τσαλικάκι.

Ένας πολίτης επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού. Ο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης απάντησε στον πολίτη ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακολούθησε η βίαιη στάση του υπαλλήλου σεκιούριτι, ο οποίος άρχισε να κλωτσάει τον πολίτη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος. Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Για το περιστατικό ο ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Με αφορμή διαπληκτισμό που σημειώθηκε χθες μεταξύ υπαλλήλου συνεργαζόμενης εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στο πρακτορείο της περιοχής Ηρακλείου Κρήτης και πολίτη, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών του ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Για τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών που απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη – όπως για παράδειγμα υπηρεσίες που η παροχή τους προϋποθέτει ταυτοποίηση ή/και την υπογραφή σύμβασης σύνδεσης – ο ΔΕΔΔΗΕ δέχεται το κοινό μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στα υποκαταστήματα των περιοχών του πανελλαδικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν στο πρακτορείο του Ηρακλείου, ενώ διερευνά εάν τηρήθηκε η ορθή συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης προς τον πολίτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι αλλα ο πολιτης ειπε …ξερεις ποιος ειμαι εγω;Ειμαι πελατης και πληρονω οποτε κανω οτι μου καπνισει και σας γραφω.Ελληναρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ