Θανατηφόρο τροχαίο στο Ηράκλειο: Πήγαινε στο νοσοκομείο να δει τη σύζυγό του ο άτυχος 78χρονος

0
825

Στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ παραμένει ο 48χρονος οδηγός του ενός εκ των δυο οχημάτων που ενεπλάκησαν στη μοιραία σύγκρουση έξω από το Ηράκλειο

Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη από το τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ.

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν για την απώλεια του 78χρονου οδηγού του ενός οχήματος, ενώ ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του δεύτερου οδηγού, του 48χρονου άνδρα που παραμένει στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Τραγική διάσταση δίνουν στο συμβάν οι λεπτομέρειες του τρομακτικού δυστυχήματος, μετά τη μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων.

 

Ο άτυχος 78χρονος κινούνταν το βράδυ της Δευτέρας από το Ηράκλειο προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλευόταν η σύζυγός του. Πήγαινε, λένε οι πληροφορίες, να ξεκουράσει την κόρη του που παρέμενε στο πλευρό της άρρωστης μητέρας της και να διανυκτερεύσει μαζί της.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται και όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία επιχειρήθηκε προσπέραση που τελικά οδήγησε στη μοιραία σύγκρουση…

Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ο οποίος κατά τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα άκρα. Ελαφρότερα τραυματίστηκε και ο συνοδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που οι δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των οχημάτων και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο άτυχος 78χρονος υπέκυψε στα βαριά του τραύματα λίγο μετά τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: Cretalive

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ