«Δεν θέλω τα παιδιά μου, δώστε τα για υιοθεσία» Σοκάρει η μητέρα που εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα

2
1366

Σοκάρει η μητέρα που εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα κοριτσάκια στην Πάτρα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τα αβοήθητα παιδάκια που βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα τους στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα παιδιά στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.

Έπειτα από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν τα παιδιά, διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν ίχνη κακοποίησης, ούτε αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας.

Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών των τριών ανήλικων παιδιών. Τέσσερις ημέρες αργότερα η Αστυνομία εντόπισε τους ανεύθυνους γονείς. Πρόκειται για ζευγάρι Αλβανών οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι είναι οι γονείς, συνελήφθησαν και κρατούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι πριν από λίγο καιρό έφυγε από το σπίτι η 20χρονη σύζυγός του και αυτός έμεινε μόνος με τα τρία παιδιά, τα οποία είναι ηλικίας 2.5, 1.5 και πέντε μηνών.

Μετά από επίμονες προσπάθειες του διοικητή της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών, η νεαρή γυναίκα που εγκατάλειψε τα τρία κοριτσάκια της προσήλθε στο τμήμα για να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 20χρονη Ρομά από την Αλβανία φέρεται να παραδέχτηκε ότι εκείνη άφησε απροστάτευτα τα τρία κοριτσάκια. Τα λόγια της συγκλονίζουν: «Δεν τα θέλω, δώστε τα για υιοθεσία», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τη ρωτούσαν επίμονα γιατί τα εγκατέλειψε.

Ο πατέρας των παιδιών δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πριν λίγες ημέρες τα είχε αφήσει στην πεθερά του, την μητέρα της μητέρας τους, που ζει στην Πάτρα, προκειμένου να πάει να ψάξει την γυναίκα του, που το είχε σκάσει με άλλο σύντροφο, εγκαταλείποντας τόσο τον ίδιο όσο και τα τρία κορίτσια της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει ένα ακόμα παιδί, ένα αγοράκι, που είχε μείνει με τον πατέρα του.

Οι αστυνομικοί ακολούθως εντόπισαν την πεθερά του 26χρονου, η οποία επαλήθευσε τα όσα δήλωσε εκείνος και εξήγησε πως αμέσως μετά εκείνη πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της ζήτησε να έρθει να πάρει τα παιδιά της, πράγμα που έγινε.

Οι δύο γονείς αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες για εγκατάλειψη ανηλίκων και έκθεσή τους σε κίνδυνο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.; ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΣΦΟΔΡΟ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ; ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΑΡΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΝΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡIΜΗ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑΝOΙΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    • Σιγά μην την αναζητήσουν. Θα τα πάρει η πρόνοια, θα βρεθεί ένα ζευγάρι να τα υιοθετήσει και θα γλιτώσουν μια για πάντα απ’τη μάνα τους. Μερικοί βέβαια θεωρούν ότι όλα τα υιοθετημένα παιδιά οι θετοί γονείς τους τα κακοποιούν πίσω απ’τις κλειστές πόρτες των πλούσιων σπιτιών. Αλλά τέτοιες βλακώδεις γενικεύσεις δεν είναι να τις σχολιάζεις …….. μυαλά απ’τη σαπουνόπερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ