Σάλος: Νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό! (Αναζητώνται πιθανές διοικητικές ευθύνες ΓΕΣ)

15
1646

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η ενέργειά τους αυτή θα ληφθεί υπόψη τόσο για τις ειδικότητες που θα λάβουν οι εικονιζόμενοι, όσο και για τις τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας

Την άμεση αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκάλεσε φωτογραφία που δείχνει στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Η φωτογραφία κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Όπως ήδη διαπιστώθηκε, οι εικονιζόμενοι είναι νεοσύλλεκτοι, που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, ενώ διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

Από τον ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:

1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.

3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χότζα που θέλετε; Οι μισοί Αλβανοί είναι δουλευταράδες, οι υπόλοιποι διακινητές ναρκωτικών και αλήτες..

    Τους έδωσαν υπηκοότητα, φάγανε φαΐ, αλλά δεν τους έμαθε κανένας εκπαιδευτικός τι πάει να πει Έλληνας. Τώρα αφού δεν κατάφεραν οι δάσκαλοι θα αναλάβει να τους εκπαιδεύσει ο στρατός αρχίζοντας με τις τουαλέτες των στρατοπέδων… Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

  2. ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΚΚΕ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥΓΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΑ.

    Για άμεση απομάκρυνσή τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις και άρση της χορήγησης της ελληνικής υπηκοότητας, ούτε κουβέντα!

  3. ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

    ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

  4. τα πραγματικα εκολαπτομενα φιδια που υπαρχουν στην ελλαδα ειναι ολα αυτα τα εισαγομενα λαθρομαιμουνια που μαζευτηκαν τα τελευταια εικοσι χρονια κι ακομη μαζευονται.και φυσικα στον υπνο θα μας πιασουνε κι ας λενε οι περισσοτεροι το κοντο και το μακρυ

  5. Δεν ξερω αν αιτιολογειται αφαιρεση υπηκοτητας αλλα αν γινεται ειναι η καλυτερη λυση.

    Αυτοματη απολυση απο τον στρατο αφου δεν ειναι/νιωθουν Ελληνες και βιζα ενος μηνα για να τακτοποιησουν τυχον θεματα τους και μετα να πανε στην αγαπημενη τους χωρα να μεγαλουργησουν.

    Με το ζορι παντρεια δεν γινεται.

  6. Στρατοδικείο πρώτα και…Μήπως πρέπει να γίνει αφαίρεση υπηκοότητας και αποστολή τους στη χώρα που αγαπάνε?Το καλοκαίρι όλα τα All Inclussives θα έχουν υπαλλήλους 80% Αλβαλοπλακουτσοκέφαλους,που ο μέσος όρος μόρφωσης τους είναι το facebook..και όμως αυτούς προτιμάνε οι Ιδιοκτήτες….Θα έρθει η ώρα που θα μετανοιώσουν βέβαια,γιατί είναι μία φυλή ,που δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσ΄’υνη

  7. ΑΥΤΉ Η ΧΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..'ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ'.

    Πρέπει να είναι απο αυτούς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα με ελληνική παιδεία και κρατικά έξοδα – που λέμε συχνά κι εδώ οτι ενσωματώθηκαν και νοιώθουν Ελληνες.
    Ξέρετε, όταν είχα πάει να γράψω την κόρη μου και 2 χρόνια αργότερα τον γιό μου στον παιδικό σταθμό, μου είχαν πει να περιμένω για να δούμε αν θα υπήρχαν κενές θέσεις. – Γιατί τα αλβανόπαιδα με εργαζόμενους γονείς είχαν προτεραιότητα απο τα ελληνόπαιδα με επίσης εργαζόμενους γονείς…
    (Μην το αμφισβητήσει κανείς… το είχα κάνει θέμα και είχαμε τσακωθεί στον σταθμό γι’αυτο το πράγμα… στο τέλος την πήραν – τελευταία μέρα και τελευταία στιγμή βέβαια, μη τυχόν και είχε ξεχαστεί κανένας αλλοδαπός.. :))

  8. εδω τρωνε και πινουν και μαλιστα φρεντο καπουτσινο και δεν το εκτιμανε.

    αλλα αν γινει κανα μακελειο γιατι προς τα εκει το πανε οι αλβανοι μετα θα πεσει κλαμαααααααααα.

  9. Εδώ πάντως κάνουν κουμάντο οι αλβανοί γιατί οι μποχαλαράδες είναι κότες…Τους γκαστρώνουν τις κόρες: τσιμουδιά, τους πλακώνουν στο ξύλο: τσιμουδιά…Δεν βλέπω τους ενεργούς χρυσοπορδίτες να αντιδρούν για αυτό όμως..

    • Εσύ τι κάνεις εκτός από το να σχολιάζεις?Για πες μας τι έκανες?κότα είσαι που δεν έχεις ένα όνομα…χειρότερος εχθρός από αχάριστο προμάζεμα Έλληνα δεν υπάρχει…..στο τέλος πιστεύεις ότι θα σωθείς στα κατσάβραχά σου?πόσες φορές αυτο-εκτονώθηκες σήμερα??άντε άφησε το ‘όπλο’ σου σήμερα καλά ήταν ….

  10. ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!!

  11. Να προταθεί, άρση ιθαγένειας και απέλαση .
    Διαφορετικά με περιβάλλον ΣΥΡΙΖΑ……. νομίζω…….μάλλον θα την φάει κανένας μικρόβαθμος που ήταν ΑΥΔΜ εκείνη την μέρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ