Βουβός πόνος στην κηδεία του βρέφους στην Κρήτη. Λευκό φέρετρο, τραγικές φιγούρες (φωτό – βίντεο)

0
2431

Δείτε εικόνες από την κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους στην Κρήτη.

Μετά από 5 ημέρες που ο άτυχος Άγγελος παρέμεινε στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ σήμερα τέθηκε ο τραγικός επίλογος και το άψυχο κορμάκι του… «έφυγε» από το ιατροδικαστικό τμήμα για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στη Σητεία.

 

Οι εικόνες «σφίγγουν» την καρδιά καθώς με βουβό πόνο το 5,5 μηνών βρέφος έφυγε από το ΠΑΓΝΗ μέσα σε ένα λευκό φέρετρο.

Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο

Η γη της Κρήτης δέχτηκε το αδικαχαμένο βρέφος που μόλις 5,5 μήνες μετά την γέννησή του χάθηκε τόσο τραγικά καθώς εξέπνευσε στο ΠΑΓΝΗ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έχοντας υποστεί ανακοπή.

Η κηδεία τελέστηκε στις 14.30 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Σητείας.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του άτυχου βρέφους στην Κρήτη




Ελεύθερος ο 52χρονος

Εν τω μεταξύ ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 52χρονος πατέρας, που κρατείτο από την περασμένη Πέμπτη, μετά τον τραγικό χαμό του μόλις 5,5 μηνών γιου του, έπειτα από καβγά ανάμεσα στον ίδιο και την 32χρονη μητέρα του παιδιού του, μέσα στο σπίτι τους, στην πόλη της Σητείας.

Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου, όπου υποστήριξε ότι ο θάνατος του γιου του οφείλεται σε ατύχημα, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Ο 52χρονος άνδρας είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για θανατηφόρα σωματική βλάβη, αλλά και ενδοοικογενειακή βία. Εν συνεχεία, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί χθες.

 

Δείτε τι είπε ο 52χρονος και η συνήγορός του

«Ήταν ατύχημα»

«Ο θάνατος του παιδιού επήλθε από μια κίνηση, από ένα μόνο χτύπημα, από μια λάθος κίνηση κι επειδή αυτό το άτυχο πλάσμα έτυχε να βρίσκεται σε λάθος θέση», ανέφερε αρχικά μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών, που άφηνε ελεύθερο τον εντολέα της, η κ. Παπαβασιλείου.

«Το χτύπημα προήλθε σε μια στιγμή εκνευρισμού από ένα κινητό τηλέφωνο, που πετάχτηκε στο πάτωμα και δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι του παιδιού», συμπλήρωσε με νόημα η δικηγόρος του 52χρονου πατέρα.

Η διαδικασία της απολογίας του 52χρονου ήταν μαραθώνια. Τελικά, μετά από πολλές ώρες αναμονής, νωρίς χθες το απόγευμα, ανακριτής και εισαγγελέας ανακοίνωσαν στον πατέρα του μικρού Άγγελου ότι αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος καλείται να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε ακόμη η έξοδος από τη χώρα.

«Πέρασα δύσκολα, θα περάσω ακόμη πιο δύσκολα»

«Πέρασα δύσκολα», είπε στους δημοσιογράφους ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους.

«Και θα περάσω ακόμα πιο δύσκολα», συμπλήρωσε ο 52χρονος, ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός της υποστήριξης που δέχτηκε από τη μητέρα του παιδιού του. «Στηρίξαμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, ενώ η δικηγόρος του έσπευσε να συμπληρώσει ότι «δεν τον στήριξε μόνο η γυναίκα του, αλλά οι πάντες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ