Σοκαρισμένος Απόστολος Βακάκης για νεκρό γιο: «Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο… Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο»

1
3977

Σοκαρισμένος Απόστολος Βακάκης για νεκρό γιο: «Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και…»

Ποιες οι σοκαριστικές αντιδράσεις Απόστολου Βακάκη μετά το τροχαίο του που ανασύρθηκε νεκρός ο γιος του;

Ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ελλάδας ο Απόστολος Βακάκης, ενημερώθηκε για τον θάνατο του παιδιού του και για το δυστύχημα βλέποντας το βίντεο στην τηλεόραση.

Το βίντεο της πρόσκρουσης που διέρρευσε στην τηλεόραση σχεδόν 2 ώρες μετά το φοβερό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο 5 ανθρώπων έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και έχει διαταχθεί έρευνα για την διαρροή του απορρήτου υλικού από τις κάμερες της εθνικής οδού!

Όπως και να το δούμε είναι τραγικό μια οικογένεια να βλέπει σε πανελλαδικό δίκτυο το παιδί τους να παθαίνει πριν καν χτυπήσει το τηλέφωνο από την αστυνομία για την επίσημη ενημέρωση!

Δυστυχώς στην περίπτωση του κυρίου Βακάκη αυτό έγινε…

Είδε ο άνθρωπος πρώτα το βίντεο στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο άκουσε τις πληροφορίες για 2 παιδιά νεκρά που ήταν στην μοιραία πόρσε και μετά ενημερώθηκε από τις αρχές.

Άνθρωπος στα γραφεία της εταιρείας jumbo του κυρίου Βακάκη και στενός συνεργάτης του επιχειρηματία λέει:

«Παιδιά ο άνθρωπος έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που του έχει συμβεί.

Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που έδωσε την άδεια του να πάρει το παιδί το αυτοκίνητο και να πάει στην Αράχωβα. Ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει τι άλλο να σας πω είμαστε όλοι συγκλονισμένοι» είπε και συνέχισε:

«Και να σας πω και κάτι άλλο ο Γιώργος ήταν ένα μετρημένο παιδί. Καλό και σοβαρό παιδί χωρίς χλιδές και πλούτη όπως γράφουν. Ζούσε με έναν μισθό που του έδινε ο πατέρας του για να τελειώσει τις σπουδές του.

Όλα τα άλλα που γράφονται είναι ψευτιές…»

«Θα ζήσουμε με το αφόρητο»

Οικογένεια Βακάκη: Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο
Οικογένεια Βακάκη: Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο

Δήλωση του ιδιοκτήτη των Jumbo, πατέρα του 24χρονου οδηγού της μοιραίας Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο στην εθνική

Σε μια φράση μόνο, που περικλείει όμως όλο το θρήνο και τον πόνο της, η οικογένεια Βακάκη «μίλησε» για το χαμό του 24χρονου μοναχογιού της, του Γιώργου. «Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε το αφόρητο…»

Η οικογένεια του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου η δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Η δήλωση της οικογένειας ως εξής:
«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

O 24χρονος Γιώργος,  ήταν ο μοναχογιός του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo και μικρότερος από τις δύο αδελφές του. Είχε πάρει το όνομα του παππού του Γιώργου, η ιστορία του οποίου είναι συνυφασμένη με την ιστορία του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Ο παππούς Βακάκης είχε το εργοστάσιο παιχνιδιών El Greco στη Ζάκυνθο.

Ο νεαρός οδηγός της μοιραίας Πόρσε ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στην Αμερική και εργαζόταν ήδη στην οικογενειακή εταιρία.

Λάτρευε τα ταξίδια, υπεραγαπούσε τις δύο αδερφές του και χτες έφυγε χαρούμενος για μια εκδρομή που τελικά σφράγισε την μοίρα του και μαζί άλλων τριών ανθρώπων, στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού  Αθηνών Λαμίας.  Μαζί στο τελευταίο ταξίδι ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, επιστήθιος φίλος του από τα μαθητικά τους χρόνια στη Σχολή Μωραϊτη, γιος γιατρών που υπηρετούν και οι δύο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτη έμαθε την τραγική είδηση για το θάνατο του αδελφού της, η Σοφία Βακάκη και ακολούθως οι γονείς και η άλλη κόρη, που κατέρρευσαν. Η οικογένεια Βακάκη, που είδε όπως όλη η Ελλάδα, αλλά και οι οικογένειες των άλλων τριών θυμάτων, πως σκοτώθηκε το παιδί της, επέλεξε να δημοσιοποιήσει το θρήνο της μέσα από αυτή τη λιτή ανακοίνωση. Που λέει, όμως, μέσα σε τόσα λίγα, τόσα πολλά: Ότι, ως «θέλημα Θεού» -και διαρκή δοκιμασία, στο εξής- θα πρέπει να μάθουν να ζουν χωρίς την παρουσία του παιδιού τους. Όπως ο Υπάτιος Πατμάνογλου θα πρέπει να επιβιώσει χωρίς την Αποστολία και χωρίς τον Παυλάκη τους, όπως οι γονείς του Ανδρέα Γεωργακόπουλου θα πρέπει να μάξουν να ζουν χωρίς το χαμόγελο και την παρουσία του. Και αυτό, για κάθε γονιό, είναι το αφόρητο. Και σ’ αυτό, όλοι, είναι δεμένοι με κοινή μοίρα. «Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο», λέει η οικογένεια Βακάκη. Και είναι πράγματι αδιανόητο να πρέπει να διαχειρισθείς την απώλεια παιδιού και «να ζήσεις με το αφόρητο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Απόστολος Βακάκης πήγε νωρίς σήμερα το πρωί στο γραφείο του, όπου τον περίμεναν οι συνεργάτες του. Τους είπε περίπου όσα περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε τώρα και ζήτησε να μην τον ρωτήσουν τίποτε άλλο. Η ίδια ανακοίνωση διανεμήθηκε και στους εργαζόμενους στην εταιρεία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΒΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΓΑΝΕ?????????????????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ