Σάλος με τις προκλητικές δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το δυστύχημα στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας

2
466

Οργή και κατακραυγή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το σοκαριστικό τροχαίο στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις νέους ανθρώπους και ένα τρίχρονο αγοράκι.

Την ώρα λοιπόν που ο πόνος στις οικογένειες των θυμάτων είναι αβάσταχτος και ανυπόφορος, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος σπεύδουν να καταδικάσουν τον 24χρονο οδηγό της μοιραίας Πόρσε όχι γιατί έτρεχε, αλλά γιατί ήταν πλούσιος, κάνοντας λόγο για «ταξικό δυστύχημα»!

Συγκεκριμένα, τόσο ο Νίκος Μανιός, όσο και η Μερόπη Τζούφη, διέκριναν «έπαρση» του οδηγού της μοιραίας Πόρσε, ο οποίος ήταν «κακομαθημένος», ενώ δεν δίστασαν ως έμπειροι… πραγματογνώμονες να δηλώσουν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν το γεγονός ότι ένα πλουσιόπαιδο οδηγούσε ένα πανάκριβο supercar.

3986314

«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλό αυτοκίνητο ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τη ζωή των άλλων;», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Μανιός και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν γρήγορα αυτοκίνητα είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνεται σ’ έναν πολύ πλούσιο, εγώ δεν μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο. Ο άλλος το παίρνει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι «δεν βαριέσαι, όλα είναι δικά μου»».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, η οποία υποστήριξε από την πλευρά της: «Η πρώτη ανάγνωση είναι αυτή: ότι είναι ένα πολύ πλούσιο παιδί με πολύ ακριβό αυτοκίνητο, να μη βλέπει όριο στο δρόμο και να θεωρεί ότι όλα αυτά του ανήκουν. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτή την έπαρση και να συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο. Να μην είναι οριοθετημένος. Έτσι έγινε πρόξενος αυτού του ατυχήματος»…

tzoufi2

Άδωνις Γεωργιάδης: Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, όλοι γινόμαστε ένα

Στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Βγήκαν πάλι όλοι οι αριστεροί με μίσος για τον πλούσιο κακομαθημένο, να χύσουν πάλι το βρώμικό τους φθόνο σαν δηλητήριο. Την Κυριακή το απόγευμα κάποιοι γονείς δέχθηκαν αυτό το τηλεφώνημα που όλοι οι γονείς τρέμουμε και έμαθαν ότι έχασαν το παιδί τους. Μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, όλοι γινόμαστε ένα, πλούσιοι και φτωχοί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Καμμένος: Δεν υπάρχει ταξικό πρόσημο μπροστά στο θάνατο

Αναλόγως σχολίασε μέσω Facebook και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

«Δεν υπάρχει ταξικό πρόσημο μπροστά στο θάνατο. Αλίμονο εάν οι Άνθρωποι μπαίνουμε σε τόσο λάθος ‘δρόμο’. Όλοι οι γονείς ανατριχιάσαμε, ανεξαιρέτως τύπου εργασίας, σπουδών, τραπεζικών λογαριασμών ή τόπου κατοικίας. Λυπήθηκα αφάνταστα για το μωρό, την μητέρα και τους αδικοχαμένους νέους χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ας προσέχουμε τις δηλώσεις μας», έγραψε.

Την καλύτερη ωστόσο απάντηση στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ίσως να έδωσε ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να κατηγορήσει τον νεαρό οδηγό της Πόρσε και γόνο πλούσιας οικογένειας, Γιώργο Βακάκη.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος είδε να χάνει γυναίκα και γιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα επειδή έκανε το… λάθος να σταματήσει σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού δήλωσε με πρωτοφανές μεγαλείο ψυχής ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει τους δύο νέους που επέβαιναν στην Πόρσε αφού «δεν είχαν πρόθεση ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν»…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πραγματι ετρεχε με 250χλμ την ωρα, οτι και να πουν οι συντρφοι…. δικιο εχουν. Αμαρτια για αυτους που εφυγαν χωρις να φταινε, τη μητερα και το παιδι

    • Καθε μερα τα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ 7.000 ευρω του ΣΥΡΙΖΑ και οχι μονο με ΜΠΟΛΝΤΟΖΑ λιωνουν ολο τον ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ χωρις ιχνος τυψεων. Και το προβλημα για εμας ειναι οτι αυτους τους μπουλντοζιερηδες ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ