Θρίλερ με μανιακό που πυροβολεί οδηγούς ταξί στην Αθήνα- Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά – Ταξιτζής με σφαίρα στο κεφάλι

0
2410

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά Ποιος και γιατί τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι – Πριν από ένα μήνα άγνωστος πυροβόλησε στο λαιμό έναν 30χρονο ταξιτζή κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα – Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν μανιακό που σκορπά τον τρόμο στις πιάτσες των ταξί

Έναν επικίνδυνο μανιακό και εμμονικό με οδηγούς ταξί αναζητά η Αστυνομία έπειτα από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 52χρονου τα ξημερώματα της Τετάρτης (01/03/2017) στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα του φέρεται να έπεσε πριν από ένα μήνα ένας 30χρονος οδηγός ταξί τον οποίο και πυροβόλησε στο λαιμό. Οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από τα άγριο έγκλημα στην Κηφισιά να βρίσκεται ο ίδιος μανιακός που επιτέθηκε στον 30χρονο και τον οποίο αναζητούν.

Πυροβόλησε στο λαιμό 30χρονο οδηγό ταξί

Πριν από ένα μήνα ένας ένοπλος πυροβόλησε στο λαιμό έναν 30χρονο οδηγό ταξί. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία αρκετές ημέρες. Ο 30χρονος οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα πήρε κούρσα το δράστη. Όταν έφτασαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη (δηλαδή στο σημείο, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία του 52χρονου) ο δράστης έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό! Κατά πάσα πιθανότητα, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είναι του ίδιου διαμετρήματος με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ταξιτζή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Και στις δύο περιπτώσεις οι οδηγοί που δέχτηκαν την επίθεση δεν έπεσαν θύματα ληστείας.

Εκτέλεσε τον 52χρονο εν ψυχρώ

Σήμερα, ένα μήνα μετά την απόπειρα δολοφονίας του 30χρονου ταξιτζή ένας ένοπλος σκοτώνει εν ψυχρώ έναν 52χρονο οδηγό ταξί στην Κηφισιά. Επρόκειτο για έναν 52χρονο, κάτοικο Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες. Ο άτυχος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο κάθισμα του οχήματός του στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Το θύμα έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο δεξί μέρος του κεφαλιού, ενώ στην περιοχή όπου διαπράχθηκε η δολοφονία βρέθηκαν δύο κάλυκες, πιθανότατα από 22αρι πιστόλι.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι’ αυτό το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στον τόπο της άγριου εγκλήματος έφτασαν αρχικά αστυνομικοί της ομάδα ΔΙΑΣ της Κηφισιάς και λίγο αργότερα κατέφθασαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν το χώρο για την συλλογή στοιχείων.

Δραματικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν στο σημείο έφτασαν η γυναίκα και το παιδί του οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφου του άτυχου ταξιτζή, το θύμα ήταν στην πιάτσα της Κηφισιάς μέχρι τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν και του ζητήθηκε να μεταφέρει πελάτη. «Ήμασταν μαζί στην πιάτσα. Πήρε πελάτη και έφυγε. Από εκείνη την στιγμή δεν τον ξανά είδα και τώρα έμαθε πως δολοφονήθηκε», δήλωσε στους αστυνομικούς συνάδελφους του άτυχου ταξιτζή.

Οι Αρχές εκτιμούν πως πίσω από την άγρια δολοφονία κρύβεται ο μανιακός που είχε επιτεθεί και στον 30χρονο και τον οποίο αναζητούν. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη βαλλιστική εξέταση.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του οχήματός του στην οδό Κοκκιναρά.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ