Χριστίνα Βακάκη: Από την Αμερική στην αγκαλιά του πατέρα της – «Θα μάθω την αλήθεια» (Νέο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ από 2η κάμερα)

0
4019

Ποιες οι επόμενες κινήσεις της Χριστίνας Βακάκη για να αποκαλύψει την αλήθεια για το μοιραίο τροχαίο;

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Χριστίνα Βακάκη από τη νυχτερινή Αθήνα.

Ένα κορίτσι που είδε την προσωπική ζωή της να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων περιοδικών και ιστοσελιδων, ενα κορίτσι έντονο με προσωπικότητα που την μύκονο την είχε κάνει δεύτερο σπίτι της για πολύ καιρό, ένα κορίτσι χωμένο σε μυημένες παρέες γόνων και ισχυρών νεαρών.

Η Χριστίνα για όσους γνωρίζουν είναι μια πολύ σκληρή γυναίκα. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Μια γυναίκα απόλυτη με τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και στον μικρότερο αδερφό της.

Το κορίτσι αυτό ενώ είχε στρωμένη την ζωή της και την δουλειά της με τεράστιες προοπτικές ανέλιξης, εντούτοις αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στο εύκολο και να ταξιδέψει στην Αμερική για να σπουδάσει την Τέχνη της μαγειρικής.

Με το που έσκασε η είδηση για τον θάνατο του αδερφού της, επέστρεψε στην χώρα μας και από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στον πατέρα της.

Δεν θέλει να δει κανέναν, δεν επικοινωνεί με κανέναν παρά το γεγονός, ότι το τηλέφωνό της χτυπάει ακατάπαυστα.

Στηρίζει τον Απόστολο Βακάκη ενώ παράλληλα, προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τον στενό της κύκλο, η Χριστίνα Βακάκη θα είναι εκείνη που θα ψάξει την αλήθεια για το τι ακριβώς έχει συμβεί…

Κι αυτό λέει και ξαναλέει συνεχώς τόσο στον πατέρα της αλλά κι σε στενούς συνεργάτες της οικογένειας.

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο για τη μοιραία Πόρσε: Δεύτερη κάμερα και ευρήματα σοκ

Ποια τα νέα ευρήματα για την ξέφρενη πορεία της Πόρσε του Βακάκη;

Τον εφιάλτη που έζησαν μερικά δευτερόλεπτα πριν γίνει το μοιραίο οι δυο φίλοι μέσα στην Πόρσε έχει καταγράψει μια δεύτερη κάμερα στην Εθνική οδό.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπάρχει υλικό πέρα από αυτό που έχουμε όλοι δει τις τελευταίες ώρες στο οποίο φαίνεται καθαρά η ξέφρενη πορεία της Πόρσε περίπου τρία χιλιόμετρα πριν συμβεί το δυστύχημα.

Σε αυτό έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί αλλά και ειδικοί λεπτομέρειες που δικαιολογούν τα ευρήματα και προχωρούν στο «κούμπωμα» των στοιχείων της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες αναφορές το αυτοκίνητο δείχνει να χάνει αέρα απο το πίσω λάστιχο να πλαγιολισθαίνει και να μπαίνει στο πάρκινγκ με ταχύτητα που ξεπερνά τα 250 χιλιόμετρα.

Μάλιστα δεύτερη κάμερα έχει ζουμάρει στην Πόρσε καθώς ο Βακάκης είχε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο ταχύτητας και σε αυτές τις περιπτώσεις ο μηχανισμός εντοπίζει την πινακίδα του αυτοκινήτου αλλά και την ταχύτητα αυτού.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη βίντεο έρχεται στο φως δυο μέρες μετά το κακό.

Σε αυτό θα δείτε το μποτιλιάρισμα στον δρόμο απέναντι από το σημείο του δυστυχήματος -στον δρόμο προς Αθήνα- από οδηγούς που είτε κόβουν ταχύτητα είτε σταματούν για να δουν από κοντά το εφιαλτικό σκηνικό του τροχαίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ