Βασίλης Γεωργούλης: Ξυπνήστε. Ο Έλληνας έφτασε στα όρια του.

4
1102

Από προχθές δυστυχώς ξεκίνησε η κοινωνική έκρηξη που όλοι φοβόμαστε ότι θα συνέβαινε με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από αγρότες της Κρήτης οι οποίοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις ΧΩΡΊΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ!

Επεισόδια τα οποία έδειξαν και με αυτό τον τρόπο στον κόσμο ότι ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ χρησιμοποιεί εργαζόμενους (αστυνομικούς πενιχρα αμοιβομενους) εναντίων συμπολιτων τους(αγρότες της Κρήτης) στην προκειμένη περίπτωση! Μια κυβέρνηση που ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ χρησιμοποιεί την ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΌΓΟΥ.

Στην Κω, στην Λέσβο, στην Χιο το καζάνι βράζει! Τα επιχειρήματα δυστυχώς όμως τελείωσαν! Ο κόσμος δυστυχώς άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει στους δρόμους. Οι ανακοινώσεις για ανάπτυξη και ανακούφιση του κόσμου καταρριπτωντε η μία πίσω από την άλλη. Ο κόσμος πεινάει και οι κυβερνοντες τσακώνονται με τους αντιπολιτευουμενους ενώ παράλληλα γλειφουν τους «εταιρους » για παρατασεις και δόσεις. Τα ανταλαγματα φυσικά είναι η πλήρη αφαιμαξη των πολιτών και το τελευταίο ξεπούλημα κάθε πλούτου της χώρας!

Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας φτάνει να κυβερναμε και να περνάμε καλά σε βάρος του Βαγγέλη, της Μαρίας του Γιώργου που αυτή τη φορά ξεσπανε πάνω σε συμπολίτες τους πρόσωπο με πρόσωπο! Διαλύονται σχολεία, κλείνουν νοσοκομεία και ανοίγουν κέντρα κράτησης και φυλακές! Ο κόσμος πληρώνει μισθούς υπουργών, χώρους «φιλοξενίας» μεταναστών και τόκους σε Ευρωπαίους και τράπεζες με αντάλλαγμα την ίδια του τη ζωή!

Kύριοι με αφορμή τα επεισόδια προχθές ξυπνηστε. Ο Έλληνας έφτασε στα όρια του.

Οι Κρήτες ήταν ένα μήνυμα και φυσικά στόχος τους δεν ήταν τα παιδιά τους (αστυνομικοί )! Ας σοβαρευτουμε πριν τα καζανια που βραζουν σκάσουν και γίνουν λάβα που θα πνιξει τη χώρα στο αίμα με ηθικους αυτουργους εσάς τους ίδιους και με θύματα εργαζόμενους και πολίτες!

Bασίλης Γεωργούλης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απορια…που ηταν τοσα χρονια οι Κρητες?Μια ζωη τα καλομαθημενα παιδια εχουν παρει εκατομυρια .Αυτοι σε τελικη βγαλανε το Συριζα για να παρουν περισσοτερα.Ας τον λουστουν .Ολοι εσεις οι ειδικοι που μιλατε για το λαο θα πητε επιτελους οτι π[ρεπει να βαλει το κολο κατω να δουλεψει ?Δεν φταινε παντα οι αλλοι ουτε θα ερθει η βοηθεια απο τον ουρανο.

  2. Έκτακτα συνεδρίασε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών μετά και την τοποθέτηση του διακεκριμένου μας κηπουρού-μπραβου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γενικος Γραμματέας του Υπουργείου θα δηλώσει παρετησει και την θέση του όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο γνωστός σε όλους μας διακεκριμένος κηπουρος-μπράβος. Έχει προγραμματιστεί συνάντηση με καφε και συζητηση για το θέμα παρουσία του διακεκριμένου μας κηπουρου-μπραβου στο Μόνα Λίζα! Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι θα παρεβρισκετε στην συνάντηση και κλιμάκιο από Λέρο και την ευρύτερη περιοχη του Χαϊδαρίου!!!

  3. Έχουν ακόμα πολύ λίπος για κάψιμο. «Εξεγέρσεις» τύπου αγροτών θα βλέπεις κάθε λίγο και λιγάκι. Είσαι μικρός και θα θυμάσαι μια απεργία διαρκείας αρκετών εβδομάδων των τραπεζών. Τότε ήταν που είχε γονατίσει η εξουσία. Τα υπόλοιπα είναι γιαλαντζί.

  4. Είδες την «άγρια» κόντρα που είχαν Μητσοτάκης – Τσίπρας μέσω twitter τη βραδιά της νίκης της Μπαρτσελόνα; Από τα έδρανα της βουλής παρακολουθούσαν το ματς. Τέτοιο επίπεδο λέμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ