Ληστεία σούπερ μάρκετ: Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών

0
1972

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας θυμίζουν τα πλάνα από την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών και του ενόπλου της ληστείας στο Καματερό, που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Στο συγκλονιστικό βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 36 δευτερολέπτων αποτυπώνεται η αγωνία και ο τρόμος όσων βρίσκονταν γύρω στις 6 παρά το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το κατάστημα σούπερ μάρκετ στο Καματερό.

Καρέ – Καρέ η ένοπλη ληστεία

Οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το σούπερ μάρκετ στο Καματερό και από τα μεγάφωνα προσπαθούν να πείσουν το ληστή να αφήσει το όπλο του και να παραδοθεί.

«Ψηλά τα χέρια», ακούγεται να φωνάζουν οι αστυνομικοί.

my market 4

Ο ένοπλος ωστόσο που κρατά όμηρο μία γυναίκα δεν δίνει σημασία στους αστυνομικούς και προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει. Μάλιστα, βλέποντας πως έχει εγκλωβιστεί από τους αστυνομικούς φωνάζει στους υπαλλήλους του καταστήματος να του υποδείξουν κάποια άλλη έξοδο.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονται στην είσοδο του καταστήματος τού ζητούν να παραδοθεί για να λάβουν την αρνητική απάντηση τουδράστη, ο οποίος στρέφει το όπλο του εναντίον τους και πυροβολεί. Εντωμεταξύ, η κοπέλα που κρατείται όμηρος, καταφέρνει να ξεφύγει και τρέχει στον πρώτο όροφο του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια απαντούν στα πυρά του ενόπλου και μία από τις σφαίρες πετυχαίνει τον 40χρονο δράστη, ο οποίος τραυματίζεται στην κοιλιά και στο στήθος.

Οι κάτοικοι αλλά και οι καταστηματάρχες που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σούπερ μάρκετ παρακολουθούν τις στιγμές που εκτυλίσσονται με κομμένη την ανάσα.

Μόλις καταλαβαίνουν ότι ο δράστης έχει ακινητοποιηθεί, δεκάδες αστυνομικοί εισβάλλουν στο σούπερ μάρκετ και ψάχνουν να εντοπίσουν τυχόν συνεργό του. Λίγο αργότερα ο ληστής μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Θριάσιο.

Δείτε το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ