Φωτογραφίες του δολοφόνου του είχε στο κινητό του ο αρχιμανδρίτης

2
3014

Φωτογραφίες

του δολοφόνου του είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο αρχιμανδρίτης όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς στενός φίλος του, επίσης ιερέας. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι ο αρχιμανδρίτης του είχε εκμυστηρευτεί ότι γνώρισε τον δολοφόνο του μέσω facebook και ότι του είχε υποσχεθεί ότι θα έβρισκε τρόπο για να τον νομιμοποιήσει στη χώρα μας.

Επίσης είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η δεύτερη φορά που ο αρχιμανδρίτης θα συναντούσε τον δράστη στο σπίτι του.

«Ήξερα ότι ο Πακιστανός έμενε στην Κρήτη και δούλευε σε κτήματα. Φέτος τον Ιανουάριο ήμουν στο σπίτι του αρχιμανδρίτη και τον άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και τον καθοδηγούσε πως θα πάει από το λιμάνι στο σπίτι. Λίγο αργότερα μου έδειξε και τη φωτογραφία του στο κινητό…» είπε στους αστυνομικούς ο φίλος του αρχιμανδρίτη.

Όλα δείχνουν ότι ο δράστης και ένας φίλος του Πακιστανός επίσης, ήρθαν αποφασισμένοι στην Αθήνα από τη Κρήτη να ληστέψουν τον αρχιμανδρίτη και μετά να φύγουν για Πακιστάν. Και αυτό ακριβώς έκαναν.

Από το λιμάνι πήγαν κατευθείαν με ταξί στο Γέρακα στο σπίτι του αρχιμανδρίτη και όχι μόνο τον σκότωσαν αλλά άρπαξαν τους σταυρούς και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε το θύμα στο σπίτι του, καθώς, λόγω των capital control, δεν άφηνε χρήματα στους λογαριασμούς του.

Το DNA του δράστη βρέθηκε στο κορδόνι το οποίο χρησιμοποίησε για να πνίξει τον αρχιμανδρίτη ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη κρεβατοκάμαρα του και με μια πετσέτα στο στόμα.

Ο δράστης είχε φροντίσει να εξαφανίσει από τη σελίδα του στο Facebook όλες τις συνομιλίες του με τον αρχιμανδρίτη. Όμως είχε στείλει επίσης μέσω Facebook μήνυμα σε άλλον Πακιστανό που του έλεγε ότι βρήκε ποιος θα τον βοηθήσει με τα χαρτιά του και ότι πήγαινε να τον συναντήσει στην Αθήνα.

Ο άνθρωπος αυτός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αποκάλυψε ότι μετά το έγκλημα ο δράστης και ο συνεργός του τον πήραν τηλέφωνο του είπαν για την ληστεία όχι όμως και για τη δολοφονία.

«… μου είπε ‘πήγαμε στον παπά κάναμε ληστεία, κλέψαμε ένα κομπιούτερ και ένα κινητό και φύγαμε’», είπε ο φίλος των δυο Πακιστανών.

Πάντως τι έκαναν οι δράστες τα αρχιερατικά εγκόλπια και το σταυρό του αρχιμανδρίτη παραμένει άγνωστο καθώς όπως διαπίστωσαν από τη λίστα των επιβατών έφυγαν με την πρώτη πτήση που βρήκαν αμέσως μετά το έγκλημα και άρα δεν θα είχαν το χρονικό περιθώριο να τα πουλήσουν σε ενεχυροδανειστήρια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΚΤΙ ΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΖΤΑΜΕΣ……

  2. ΤΥΧΑΊΟ ???? ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ !!! ΤΟΝ ΕΊΔΕ ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΈΡΔΕΨΕ , ΜΠ——-ΛΟ Η ΕΛΛΑΣ , ΠΑΝΤΟΎ ΒΡΩΜΑΣ !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ