Οι οπαδοί του Σώρρα καλούν τον κόσμο να τους στηρίξει με νέο ύμνο στο… δωδεκάθεο [vids]

1
1200

Οι οπαδοί του Σώρρα καλούν τον κόσμο να τους στηρίξει με νέο ύμνο στο... δωδεκάθεο [vids]

 

Εννέα μέρες αναζητείται χωρίς αποτέλσμα από τις Αρχές ο Αρτέμης Σώρρας. Κια μπορεί ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσης να έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο οι οπαδοί του δεν πτοούνται. Και αυτό γιατί δημιούργησαν νέο spot, καλώντας τον κόσμο να τους στηρίξει, ενώ το γύρο του διαδικτύου κάνει ένας νέος ύπνος στο δωδεκάθεο.

Όπως βλέπετε στα βίντεο, οι οπαδοί του Σώρρα εξηγούν στους πολίτες τους λόγους που είναι στην Ελλήνων Συνέλευσις και τους καλούν να γίνουν και αυτοί μέλη, λέγοντας τους χαρακτηριστικά.... «ελάτε με τα αδέλφια σας».

Η μάχη των δελφίνων! Αυτοί είναι οι πιθανοί διάδοχοι του Σώρρα

Στο μεταξύ… εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, στο διαδίκτυο ανέβηκε ένα βίντεο με μία γυναίκα – μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις, η οποία μιλάει για την ελληνίδα μάνα… Και αφού ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι «μόνο για τα ταπεράκια» ξεκινάει να τραγουδάει μόνη της (!) έναν νέο ύμνο για το δωδεκάθεο!!!

Δείτε και θα καταλάβετε

*Το πρώτο βίντεο είναι από το Patras Tv

ΠΗΓΗnewsit.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κουίζ: Το ζεϊμπέκικο ποιου ή ποιας Θεότητας του Ολύμπου είναι…; 😉
    – Όποιος βρει το κουίζ, θα κερδίσει ένα υπέρ-διαστημικό ταξίδι στον πλανήτη ΔΙΑ με διαστημόπλοιο (αρχαίας τεχνολογίας) στο οποίο κυβερνήτης θα είναι ο Αρτέμης Σώρρας…😉

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ