Συνελήφθη Χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή – Τι είπε ο φοιτητής μέσα απο το νοσοκομείο (vid)

37
2075

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ – «ΉΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ»

Με το φόβο ακόμα αποτυπωμένο στο πρόσωπο του ο φοιτητής Αλέξιος Λάζαρης βρήκε το κουράγιο και μίλησε για την τραγική στιγμή της επίθεση που δέχθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Δεχθηκα κλωτσιά και μπουνιά στο κεφάλι. Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα»

 

 

 

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (01/04) ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον 24χρονο φοιτητή που σημειώθηκε την Παρασκευή στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Πρόκειται για έναν 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της Ασφάλειας, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο 42χρονος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στους Αμπελοκήπους, η οποία είναι στέκι ακροδεξιών, και μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Ο 42χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό, αλλά συνελήφθη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία.

3

Η πρώτη κατάθεση του 24χρονου

«Ρε κωλόπαιδο εσύ μας τα έκανες αυτά;». Αυτή είναι η φράση που σύμφωνα με το bloko.gr απηύθυναν στον φοιτητή οι κουκουλοφόροι, πριν τον ξυλοκοπήσουν. Ο φοιτητής Αλέξιος Λάζαρης που φέρεται να έδωσε την πρώτη του κατάθεση, φαίνεται πως έβγαλε τη φωτογραφική του μηχανή για να απαθανατίσει τα σπασμένα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γυρνώντας προς το σπίτι του.

Ο Αλέξιος Λάζαρης, φοιτητής της Καλών Τεχνών είπε ότι περνούσε από το σημείο ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έβγαλε τη φωτογραφική του μηχανή, απλά επειδή η εικόνα του προκάλεσε το ενδιαφέρον.

Τρία άτομα άρχισαν να τον βρίζουν, έβαλε τη μηχανή στο σάκο και αποχώρησε. Στην οδό Παπαδά άκουσε μηχανή και κατάλαβε ότι θα του επιτεθούν, άνοιξε το βήμα του, αλλά τον ακολούθησε κάποιος και άρχισε να τον χτυπάει εως ότου έφτασαν και οι υπόλοιποι τρεις.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο Αλέξιος Λάζαρης δέχθηκε την επίθεση από τους κουκουλοφόρους καθώς γυρνούσε στο σπίτι του, από το πανεπιστήμιο. Αφορμή, σύμφωνα με μαρτυρίες, αποτέλεσε ένα σακίδιο πλάτης που φορούσε ο νεαρός.

Οι κουκουλοφόροι βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη. Μόλις είδαν το νεαρό του επιτέθηκαν με χυδαίες φράσεις και τον χτύπησαν ανελέητα. Στη συνέχεια άρπαξαν την τσάντα του η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και μια φωτογραφική μηχανή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ομάδα που επιτέθηκε στον Αλέξιο Λάζαρη ήταν τάγμα εφόδου ακροδεξιών, οι οποίοι φέρονται να χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας τον νεαρό φοιτητή, λίγες ώρες μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων.

Το bloko.gr παρουσιάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την κατάσταση του 24χρονου φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια της περιγραφής του θύματος

Συνελήφθη Χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Συνελήφθη Χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Πρόκειται για 42χρονο, ιδιοκτήτη καφετέριας όπου συχνάζουν μέλη της ΧΑ στους Αμπελόκηπους – Του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη – ΣΥΡΙΖΑ: Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου ένας από τους δράστες που, εχθές το μεσημέρι στην περιοχή του Ψυχικού, επιτέθηκαν, ξυλοκόπησαν άγρια και έστειλαν στο νοσοκομείο τον 20χρονο φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη.

Πρόκειται για έναν 42χρονο, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο 42χρονος είναι και ο ίδιος στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μετακλητό υπάλληλο της Βουλής που εργάζεται στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε βάλει και ο ίδιος υποψηφιότητα με το κόμμα στην Άρτα.

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας κατάφεραν μέσα από την περιγραφή του θύματος αλλά και αυτοπτών μαρτύρων να τον ταυτοποιήσουν και σήμερα το πρωί να του περάσουν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας τον νεαρό φοιτητή.

ΣΥΡΙΖΑ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή: Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά

«Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, μετά τη σύλληψη ενός στελέχους της οργάνωσης για τον χθεσινό ξυλοδαρμό του φοιτητή στο Ψυχικό.

Διαβάστε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση: «Τα φονικά τάγματα της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν ξανά. Ένας νεαρός φοιτητής έπεσε θύμα του τυφλού, ρατσιστικού μένους μελών της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Ο άγριος ξυλοδαρμός του, έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά δολοφονικών επιθέσεων και τραμπούκικων χτυπημάτων μεταναστών, αντιφασιστών, αριστερών, αγωνιζόμενων ανθρώπων.
Δεν μπορούμε και δεν θα αφήσουμε το φάντασμα του νεοναζισμού να επιστρέψει ξανά στους δρόμους της Ελλάδας και της Ευρώπης. Κανένας πολίτης δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, όσο η εγκληματική οργάνωση, που κρύβεται κάτω από τον μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος, σκορπά το ρατσιστικό, φονικό της μένος.

Κάθε δημοκρατικός πολίτης, κάθε δημοκρατικό κόμμα, πέρα από την αυτονόητη καταδίκη της συγκεκριμένης επίθεσης, οφείλει να συνταχθεί σε ένα μαζικό, πολύπλευρο κίνημα ενάντια στον φασισμό.

Χρυσή Αυγή: Νέο προπαγανδιστικό σόου των καναλιών

«Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες – τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ’ όπου και αν προέρχεται» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Κακουργηματική δίωξη εις βάρος του χρυσαυγίτη που ξυλοκόπησε φοιτητή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος του 42χρονου μέλους της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτη cafe-bar που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή στους Αμπελόκηπους.

Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον κατηγορούμενο αναγνώρισε όχι ο φοιτητής που δέχθηκε την επίθεσή του, αλλά περίοικος, ο οποίος εμφανίζεται να έχει προσωπικές διαφορές με τον δράστη.

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας είναι περήφανοι όσοι τους ψηφίζουν!!! Τέσσερις με έναν. Αν πιστεύουν πως είναι σωστοί, γιατί δεν παρουσιάζονται στην αστυνομία να το δηλώσουν? (τί φοβούνται, μη τους στείλει κανένας εξορία?)

  2. Εξαφανισμένοι οι ενεργοί χρυσοπορδίτες…Μια ζωή έτσι «αντρίκια» 15 σε 1..Αλλά εδώ στην κω ουτως η άλλως πουθενάδες είναι, μόνο να ποστάρουν παραμύθια από το μακελειό.gr…Όπου βλέπετε χρυσά αυγά ξύλο!

  3. αστην αρχη ηταν 20χρονος μετα εγινε 24χρονος μετα ποσο? κλασικο στημενο σκηνικο απο παρακρατικους που τον εκαναν μαυρο και μετα τα ριξανε στο καφετζη χαυγητη…στο δικαστηριο θα κλαινε απο το γελιο και οι πετρες οπως κλαινε γενικα στη δικη της ΧΑ….αλλα που να σας τα πουν αυτα? φατε χρυσαυγιαδα και μολις παει 5900 το αφορολογητο να δω που θα βρητε το 500αρικο για την εφορια….α ξεχασα να παρετε δανειο σαν τη φραπορτ χαχαχα α ρε κοροιδα ελληνακια

    • Γιατί δεν δηλώνεις ξεκάθαρα πως είσαι χρυσαυγίτης; Ντρέπεσαι και κρύβεσαι πίσω από δηλώσεις «αντιφασίστας»; Μόνο τέσσερις με έναν καμώνεστε τους παλικαράδες …

      • εσυ δανειο πηρες σαν τη φραπορτ? οχι? να πας στα τεσσερα να παρεις…!! σκλαβακια ε σκλαβακια…τωρα αυτο το 4με 1 αστο γελανε και οι ακριδες χαχαχα

  4. Τους κουκουλοφόρους της Χρυσής Αυγής τους βρίσκουν, τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν τους βρίσκουν.

  5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

    Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες – τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ’ όπου και αν προέρχεται.
    Xρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

  6. Αισχρή προπαγάνδα: Παρουσίασαν την διανομή φυλλαδίων ως… «τάγματα εφόδου»

    Εξαφάνισαν τα τσεκούρια των ακροαριστερών – Παρουσίασαν τα ενημερωτικά φυλλάδια ως δράση «ταγμάτων εφόδου».Στα πλαίσια της νέας χρυσαυγιάδας των τελευταίων ημερών τα ΜΜΕ της διαπλοκής επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πόλεμο λάσπης κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν στα δελτία ειδήσεων την νόμιμη διανομή ενημερωτικού υλικού ως «επανεμφάνιση ταγμάτων εφόδου».Δυστυχώς για αυτούς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τον βρώμικο ρόλο τους και γνωρίζει πολύ καλά πως τα μόνα τάγματα εφόδου που υπάρχουν είναι αυτά της άκρας αριστεράς, που επιτέθηκαν για ακόμη μια φορά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με τσεκούρια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischrh-propaganda-parousiasan-thn-dianomh-fulladiwn-ws-tagmata-efodou-2-bi#ixzz4d5hanqXM

  7. Μετά τα κόμματα ούτε οι συστημικές εφημερίδες είδαν την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής 1

    Χθες πραγματοποιήθηκε μια θρασύτατη τρομοκρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής από ομάδα αναρχοκομμουνιστών με τσεκούρια, ρόπαλα, βόμβες μολότωφ και άλλα δολοφονικά όργανα.
    Να σημειωθεί ότι η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Λεωφόρο Μεσογείων και σε απόσταση αναπνοής από τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης! Οι τρομοκράτες έφυγαν σαν… κύριοι, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε καμμία σύλληψη!
    Σήμερα το υπουργείο Προ – Πο του Τόσκα αντί να συλλάβει τους εγκληματίες – τρομοκράτες συνέλαβε έναν αθώο πολίτη, ώστε να στηθεί ακόμα μία Χρυσαυγίαδα και ένα προπαγανδιστικό σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια και τις συστημικές φυλλάδες.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ta-politika-kommata-oute-kai-oi-efhmerides-egrapsan-gia-thn-tromokrati#ixzz4d5iQgxjl

  8. Μετά τα κόμματα ούτε οι συστημικές εφημερίδες είδαν την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής 1

    Χθες, όπως επισήμανε και με δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ΚΑΝΕΝΑ κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» δεν καταδίκασε την επίθεση. Προφανώς δεν είδαν τίποτα, επειδή ήταν πολύ απασχολημένοι με το «μέγα ζήτημα» της… εγκληματικής ενέργειας του Συναγωνιστή Σαχινίδη που μοίρασε αναμνηστικά και ιστορικά βιβλία σε μαθητές Γυμνασίου.
    Σήμερα τον στρουθοκαμηλισμό του σάπιου πολιτικού συστήματος μιμήθηκαν οι συστημικές εφημερίδες. ΚΑΜΙΑ φυλλάδα λοιπόν δεν είδε το βίντεο της επίθεσης, δεν είδε τις σπασμένες τζαμαρίες, τα καμμένα βιβλία και όλα όσα άφησαν πίσω τους τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους. Ούτε είδαν τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στα γραφεία.
    Δεν πειράζει! Ο Ελληνικός Λαός έχει μάτια και βλέπει και την κατάλληλη στιγμή θα τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ta-politika-kommata-oute-kai-oi-efhmerides-egrapsan-gia-thn-tromokrati#ixzz4d5ikhyTU

  9. αλλη μια προβοκατσια του αριστερου παρακρατους της ασφαλειας της κυβερνησης

    εναντιον της χρυσης αυγης.

  10. Είναι οι ίδιοι τρομοκράτες που έκαψαν τόσες φορές τις περιουσίες των απλών Ελλήνων στην Αθήνα το 2008, οι ίδιοι που έγιναν αιτία να καούν τέσσερις εργαζόμενοι των 500 Ευρώ στην ΜΑΡΦΙΝ το 2010. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας προσωπικά, κάλυψαν πολιτικά όλους αυτούς τους αντεξουσιαστές και εγκληματίες. Μόλις τέσσερις ημέρες μετά τα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα του σφαγέα του Μελιγαλά, η προδοτική και βρώμικη κομμουνιστική αριστερά χτύπησε και πάλι. Όλα αυτά δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή του Νικολάου Μιχαλολιάκου, αφήνει πίσω της τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν ό,τι μπορούν για να την σταματήσουν. Μάταιος κόπος. Το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να το σταματήσει κανένας!

  11. απάντηση Ελληνίδας σε Στεφανίδου: Φασίστες είναι τα λαμόγια που μας έχουν κατακλέψει και όχι οι Χρυσαυγίτες!

    Τον… δάσκαλό της βρήκε η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία χθες προσπάθησε να συκοφαντήσει για ακόμη μια φορά την Χρυσή Αυγή με αφορμή την καταγέλαστη παραπομπή του Συναγωνιστή Σαχινίδη στην επιτροπή Δεοντολογίας επειδή μοίρασε ιστορικά βιβλία και αναμνηστικά σε μαθητές!
    Η Ελληνίδα, η οποία βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή, έδωσε τις πρέπουσες απαντήσεις στην Στεφανίδου αλλά και σε όλο το πάνελ των παρουσιαστών που της επιτέθηκε με λύσσα, επειδή είχε το… θράσος να πει το αυτονόητο.
    Ότι, δηλαδή «φασίστες» δεν είναι οι Χρυσαυγίτες, αλλά τα λαμόγια του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που έχουν κατακλέψει τον Ελληνικό Λαό!
    Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με την περήφανη Ελληνίδα που αντιστάθηκε με επιχειρήματα στην προπαγάνδα των καναλιών:https://www.youtube.com/watch?v=x7vPHRgxKNU

  12. Κλάπα και Ντογιάκος χαρακτήρισαν ως «ρατσιστικό έγκλημα» τον καβγά για τα μάτια μιας μαθήτριας Λυκείου!

    Ιανουάριος 2013. Ένας πρωτοετής φοιτητής της Θεολογίας τσακώνεται έξω από το 3ο Λύκειο του Παλαιού Φαλήρου με αναρχικό μαθητή του σχολείου.Η υπόθεση δεν έχει κανένα στοιχείο πολιτικής διαφοράς, πολύ περισσότερο δεν συνδέεται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.Η αλήθεια είναι ότι οι δύο νεαροί τσακώθηκαν για τα μάτια μιας μαθήτριας του σχολείου, που παλαιότερα τα είχε με τον αναρχικό, αλλά μετά τα έφτιαξε με τον φοιτητή. Ο αναρχικός παρενοχλούσε την κοπέλα και την πίεζε διαρκώς να χωρίσει προκειμένου να τα ξαναφτιάξει μαζί του.Το καινούριο αμόρε της κοπέλας αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τσακωμός που οδήγησε στον τραυματισμό του αναρχικού.περισσοτερα εδω.http://diki-xa.blogspot.gr/2017/03/blog-post_8.html

  13. ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Διασύρθηκε ο Ελγαντούρ! Κολλητός με τον Μπιλάλ Ερντογάν που χρηματοδοτούσε τον ISIS !

    Απαξιώθηκε πλήρως μετά τη σημερινή συνεδρίαση ο ούτως ή άλλως φαιδρός κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Ναΐμ Ελγαντούρ.Προσκομίστηκαν πολλές φωτογραφίες που αποδείκνυαν την λατρεία του Ελγαντούρ για τον γιο του Ταγίπ Ερντογάν , Μπιλάλ, ο οποίος αποδεδειγμένα έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου με τον ISIS και χρηματοδοτούσε τους τζιχαντιστές. Συναντήσεις με τον ψευδομουφτή της Θράκης κλπ.Επίσης, φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο facebook, που αποδείκνυαν την τουρκολαγνεία του, με αναρτήσεις τεράστιων τουρκικών σημαιών.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://diki-xa.blogspot.gr/2017/03/isis_7.html

  14. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στην δίκη της Χρυσής Αυγής: Από ευρωπαϊκά κονδύλια μισθοδοτούνται ψευδομάρτυρες κατά της ΧΑ

    Μία ακόμα αποκάλυψη έγινε στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.Ο Πακιστανός Javied Aslam, ένας από τους ψευδομάρτυρες που είχε καλέσει ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης για να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής, ομολόγησε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών ότι εργάζεται αμοιβόμενος από ευρωπαϊκά κονδύλια.Eρωτηθείς για το τι δουλειά κάνει και πώς βιοπορίζεται, ο Aslam απάντησε ότι είναι «διαπολιτισμικός μεσολαβητής»! Στην εύλογη απορία του Δικαστηρίου για το τι είναι αυτό, ισχυρίστηκε ότι είναι επάγγελμα σχετιζόμενο με την διευκόλυνση της πρόσβασης των αλλοδαπών στα νοσοκομεία και χρηματοδοτείται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία βγαίνουν κάθε 4, 6 ή 9 μήνες!http://diki-xa.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

    • 1. Τι σε κάνει να νομίζεις πως το copy-paste είναι βοηθάει σε κάτι;
      2. Αφού όλοι σας σε ιδιωτικές συζητήσεις καμαρώνετε πως πλακώσατε τον ένα ή τον άλλο, γιατί το αρνείστε δημόσια; Αυτό είναι ο ορισμός της θρασυδειλίας …

  15. ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΣΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΟΣΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ!!!!!!

  16. Ευτυχώς που δεν πρόκειται ποτέ να βγεί αυτό το ναζιστικό μόρφωμα κυβέρνηση..!Κανα 1 στους 10 χωριάτες φασίστες που νομίζουν ότι τους ανήκει ο πλανήτης αλλά ευτυχώς τρώνε τις φάπες τους και ηρεμούν…

  17. για την ένοχη σιωπή των πολιτικών κομμάτων για την τρομοκρατική επίθεση κατά των Γραφείων της Χρυσής Αυγής

    Σήμερα το πρωί ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προέβη σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» δεν καταδίκασε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Η μεν κυβέρνηση γιατί είναι ξεκάθαρα μαρξιστική, οι δε φιλελεύθεροι από πολιτική δειλία, μια δειλία η οποία οδήγησε την Ελλάδα να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και να κυριαρχείται ιδεολογικά και πολιτικά από μπολσεβίκικα απολιθώματα.
    Η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών δεν θα σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται, όπως δεν το σταμάτησαν και οι φυλακές και οι δολοφονίες.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-n.-g.-michaloliakou-gia-thn-enochh-siwph-twn-politikwn-kommatwn-gia#ixzz4d640JOxb

  18. Αναρχικοί λαγοί με τσεκούρια τρέπονται σε φυγή από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

    Παρά τα τσεκούρια, τα μαχαίρια και τις βαριοπούλες, η εγκληματική παρακρατική συμμορία του Σύριζα έφυγε τρέχοντας σε χρόνο μηδέν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
    Τα αναρχικά κοπρόσκυλα δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ούτε τους τέσσερις τοίχους του κτιρίου της Λεωφόρου Μεσογείων. Τράπηκαν σε φυγή αμέσως μόλις ο υπεύθυνος για την ασφάλεια των γραφείων τους απώθησε κάνοντας χρήση του συστήματος πυρόσβεσης.
    Η αρχική πρόθεσή τους ήταν ξεκάθαρα δολοφονική, όπως φαίνεται στο βίντεο με τον παρακρατικό βουτυρομπεμπέ, που κραδαίνει τσεκούρι με τρεμάμενο χέρι.
    Στόχος τους και ο αστυνομικός σκοπός, που όμως πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα του φυλακίου του. Αυτοί είναι οι προστατευόμενοι του Τόσκα, που τους αμόλησε να κάνουν την βρώμικη δουλειά, τώρα που η συγκυβέρνηση ξεπουλάει την Ελλάδα στους τοκογλύφους.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anarchikoi-lagoi-me-tsekouria-trepontai-se-fugh-apo-ta-grafeia-ths-chrushs#ixzz4d64O74dZ

  19. «Αθήνα 1-4-2017.
    Για την επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης…
    Όταν μισείς τον εαυτό σου είσαι ανόητος.
    Όταν μισείς τον εαυτό σου και το κρύβεις είσαι συμπλεγματικός.
    Όταν μισείς τον συνάνθρωπό σου μισείς πρώτα τον εαυτό σου.
    Όταν μισείς τον συνάνθρωπό σου και δεν παραδέχεσαι ότι μισείς τον εαυτό σου, είσαι σχιζοφρενής.
    Όταν μισείς τον συμπολίτη σου και λες ότι αγαπάς τον εαυτό σου είσαι θρασύδειλος.
    Όταν το άλλοθι σου είναι όλα αυτά δεν είσαι άνθρωπος.
    Όταν επικαλείσαι την ιδιότητα του ανθρώπου και δηλώνεις όλα τα προηγούμενα είσαι υπάνθρωπος.
    Όταν είσαι υπάνθρωπος, δεν αντιλαμβάνεσαι τις έννοιες του κάλλους, της αρμονίας και της ευγένειας.
    Όταν δεν κατανοείς αυτές τις έννοιες δεν μπορείς να είσαι Έλληνας.
    Όταν ενσωματωνέσαι σ’ όλα τα προηγούμενα και θεωρείς τον εαυτό σου Έλληνα, τότε είσαι Χρυσή Αυγή.
    Με αφορμή τη βία που εκδηλώνεται μέσω των ανεγκέφαλων, την κακοήθεια που εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα στην κοινωνική ενσάρκωση της προσαρμοσμένης γεροντικής αδιαφορίας, οδηγείσαι στη λατρεία της νεκρικής ακαμψίας.
    Δημήτρης Φ. Λάζαρης,
    Αρχιτέκτων».

    • ο κουμουνιστης γινετε χρυσαυγητης και μαλιστα σκοτωνει το Φυσσα…ο χρυσαυγητης κομουνιστης δεν γινετε που να χτυπιεστε κατω….κουμουνια μονο να σφαζετε 4χρονα ελληνοπουλα και γυναικες ξερετε ανθελληνες προδοτες μια ζωη…ουστ ανωμαλοι

  20. προς.ο πατερας του φοιτητη.ολα αυτα ειναι αυτοι οι ντοπιοι γερμανοτσολιαδες που ψηφιζουν χιτλερικα ναζιστικα μνημονια

    εναντιον του λαου.

  21. Κάποιοι αγράμματοι ανεγκέφαλοι που θέλουν να μας πείσουν ότι Ελλάδα σημαίνει καφρίλα. Που θέλουν να επιβάλουν τον νόμο της ζούγκλας.
    Ε όχι. Καμιά σχέση δεν έχετε με τους Έλληνες. Καιρός να φεύγετε από τη χώρα του πολιτισμού.

  22. ευπ γενικη ασφαλεια παρακρατος ………………………….

  23. Η «ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ» ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ… ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!

    Η σοφή λαϊκή παροιμία, λέει πως «οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται». Και συνεχώς επιβεβαιώνεται στην πράξη…Έτσι, βρίσκοντας αφορμή από τον «περίεργο» τραυματισμό ατόμου, που προβοκατόρικα αποδίδεται στους… συνήθεις υπόπτους χρυσαυγίτες, η πεινασμένη για εξουσία, μίζες και χρήμα κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ονειρεύεται… προϋπολογισμούς:«Οι νεοναζί έδειξαν για ακόμη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπο τους. Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η βία τους «επιχορηγείται» από τον προϋπολογισμό της Βουλής. Απαιτούνται θεσμικά μέτρα. Η Δημοκρατία οφείλει να αυτοπροστατεύεται. Φτάνει πια». Πάντα εκεί ο νους τους, στο φαΐ! Δεν ξεκολάνε με τίποτα!(ΥΓ): Κατά τα άλλα, οι ιδρυτές του αναρχοκομμουνιστικού παρακράτους των Εξαρχείων και μόνιμοι συνήγοροι υπερασπίσεως των ληστών και δολοφόνων της 17Ν., του ΕΛΑ και των λοιπών ανδρεοπαπανδρεϊκών συμμοριών, καλά θα κάνουν να μη μιλάνε περί βίας! Σκασμός κλεφτρόνια!

  24. Η Αστυνομία ποτέ δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά με το άβατον των Εξαρχείων,όποιος δεν τους αρέσει δέχεται μολότοφ,καίνε συρμούς,τρένα,λεωφορεία,στάσεις,Βαγόνια και πριν από δύο ημέρες άκουσα απ τον Υπουργό Μεταφορών ,ότι σε λίγο θα υπάρχει χονδρό πρόβλημα,έχουν και κει κάμερες και εκεί πέρασαν αυτόπτες μάρτυρες,αλλά κατά διαβολική σύμπτωση,κανείς δεν παραπέμπεται ή συλλαμβάνεται..όλο αυτό μου θυμίζει ..ένα κωλοχανείο!!!!150 άτομα πρις 5 ημέρες και καμιά προσαγωγή,έκανε ένα ντου ο Ρουβίκωνας στο πιο καλά φυλασσόμενο μέρος της Αθήνας ,στο Προεδρικό Μέγαρο,καμιά προσαγωγή,ή έστω δημοσιοποίηση φάτσας ..παιδιά όσο και να προσπαθείτε…δεν τρώμε όλοι αριστερό σανό ..συμφωνώ η ΧΑ δεν θα βγει,αλλά κάτω από 10% σίγουρα η αριστερή ελπίδα θα πέσει!!και το λέω γιατί συγγενής μου προχθές κόντεψε να πεθάνει στα Εξάρχεια απ αυτά που πέταξαν οι 150 ‘διαδηλωτές’ του αναρχοκομμουνιστικού χαλιφάτου!!!!

  25. εδώ και δυο ημέρες οι μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης συνεχώς προβάλουν φωτογραφίες του νεαρού φοιτητή ο οποίος δέχθηκε επίθεση από Χρυσαυγίτες, που όπως αναφέρουν οι συνήθεις κατά περίπτωση δημοκράτες δημοσιογραφίσκοι σκοπό είχαν να τον δολοφονήσουν.Δυστυχώς το κλίμα ήταν υπερβολικά έκρυθμο και η ψυχολογία φορτισμένη από την άνανδρη και καλυπτόμενη από τις αρχές πρωινή επίθεση στα γραφεία του Κινήματος. Ωστόσο δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι οι επιτιθέμενοι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, διότι ούτε στο κούτελο έγραφαν την πολιτική τους ταυτότητα, ούτε συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω. Οι κατηγορίες όπως πάντα προέκυψαν από τους συνήθεις τρίτους πλανόδιους και αγνώστους. Όπως ακριβώς και με τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκου στον χώρο της Βουλής, όπου σύμφωνα πάλι με μαρτυρίες παρευρισκομένων, αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που στην πραγματικότητα ο συγκεκριμένος την ίδια στιγμή βρίσκονταν σε κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο και προπονείτο παρουσία 20 ακόμη άλλων ατόμων.

  26. Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι η κατά περίπτωση δημοκρατία και η κατ επιλογή ελευθερία και πληροφόρηση λειτούργησαν. Για τον νεαρό στρατιώτη που δέχθηκε επίθεση στον σταθμό του Μοναστηρακίου πριν δυο χρόνια από ακροαριστερούς τραμπούκους που τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν, λόγω του ότι κοντοκουρεμένος ων θεωρήθηκε Χρυσαυγίτης έγινε μια απλή αναφορά, άνευ φωτογραφικού υλικού. Στην περίπτωση όμως της Παρασκευής τα «Τάγματα Εφόδου» ξαναβγήκαν στους δρόμους. Αλήθεια γιατί κανείς απ’ όλους αυτούς που έχουν ως καθήκον τους την αντικειμενική ενημέρωση των Πολιτών δεν επέμεινε για τα ακροαριστερά τάγματα εφόδου που το πρωί έσπασαν και κατέστρεψαν και που σίγουρα θα έχυναν αίμα αν τους δίνονταν η ευκαιρία;;;;
    Η απάντηση ανήκει στον καθένα από εμάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ