Σοκ στο Βόλο: Παιδάκι 2,5 χρονών περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

0
1101

Νηστικό και τρομαγμένο, το μικρό παιδί περιφερόταν μόνο του στους δρόμους του Βόλου.

Μια τραγική ιστορία εξελίσσεται από το βράδυ της Πέμπτης (06/04) στο Βόλο, όταν και βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, να περπατάει μόνο του, ένα μικρό παιδί, μόλις 2,5 ετών.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, το μικρό παιδάκι βρήκαν αστυνομικοί οι οποίοι μόλις το είδαν σταμάτησαν αμέσως το πήραν αγκαλιά και προσπάθησαν να συνεννοηθούν μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έψαξαν για αρκετή ώρα μήπως και ανακαλύψουν κάτι παραπάνω, που θα τους οδηγούσε ενδεχομένως στους γονείς ή σε κάποιον συνοδό του μικρού παιδιού αλλά μάταια. Αφού ειδοποίησαν σχετικά τους ανώτερούς τους, μετέφεραν το παιδί στο Νοσοκομείο Βόλου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει το Αχιλλοπούλειο, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, ο οποίος έδωσε εντολή το παιδί να φιλοξενηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου για να περάσει το χθεσινό βράδυ μέχρι σήμερα, και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις άλλες αρμόδιες αρχές να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», το βράδυ της Πέμπτης δεν κατέστη δυνατό να γίνουν γνωστά πολλά πράγματα, καθώς και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη ώστε ένα παιδί 2,5 χρονών να βρεθεί εγκαταλειμμένο στο δρόμο.

Πιθανολογείται ότι μπορεί να πρόκειται για παιδί Βουλγάρων επαιτών που διαμένουν στον Βόλο, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο να εγκαταλείφθηκε εκεί από άλλη περιοχή της Μαγνησίας ή της Θεσσαλίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ