Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η διδάκτωρ θεωρητικής φυσικής και ζωγράφος Λίλα Χαρμπίλα

0
1840

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην διδάκτορα Θεωρητικής φυσικής και ζωγράφο Βασιλική (Λίλα) Χαρμπίλα που έφυγε χθες από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 4 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίων Αγγέλων Α’ Κοιμητηρίου Πατρών. Τραγικές φιγούρες, η μητέρα της Ελευθερία, η αδελφή της Μαρία και η θεία της Ζωή Κουρλαμπά. Σημειώνεται πως η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η Βασιλική Χαρμπίλα ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διδάκτωρ της Θεωρητικής Φυσικής. Εχει εργαστεί στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη, και τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Φυσικής. Εξερευνούσε τα όριά της σε διάφορους τομείς: Μιλούσε έξι γλώσσες, είχε ασχοληθεί με τη φωτογραφία (με διακρίσεις και βραβεία), τη λογοτεχνία, τη μουσική, την ιστιοπλοΐα, την ορειβασία και φυσικά τη ζωγραφική.

Η απώλειά της βύθισε στη θλίψη και τη «Φλόγα», η οποία έχασε μία πολύτιμη φίλη και εύχεται στην οικογένειά της παρηγοριά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ