Πτώση ελικοπτέρου: Θρήνος για τον υπολοχαγό Κώστα Χατζή-Αυτοί είναι οι νεκροί αξιωματικοί (φωτο)

0
3418

Σοκ και θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις από το χαμό τεσσάρων Αξιωματικών στην πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου σήμερα το πρωί (19/04) στην Ελασσόνα.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 07:50 το πρωί της Τετάρτης, λίγο αφού είχε απογειωθεί από τη Λάρισα με προορισμό την Κοζάνη, συνετρίβη στην περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

Τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του ελικοπτέρου και μια γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο υπολοχαγός και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου Κωνσταντίνος Χατζής.

kozani axiwmatikos2

Όπως και οι άλλοι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, ο άτυχος υπολοχαγός ήταν κάτοικος Λάρισας.

Αυτοί είναι οι νεκροί αξιωματικοί

Πτώση ελικοπτέρου Χιούι στην Ελασσόνα: Αυτοί είναι οι νεκροί αξιωματικοί

Πτώση ελικοπτέρου: Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στρατιωτικό ελικόπτερο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 07:50 το πρωί της Τετάρτης (19/04/2017), λίγο αφού είχε απογειωθεί από τη Λάρισα με προορισμό την Κοζάνη, συνετρίβη στην περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

Λίγη ώρα αφότου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του, κοντά στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι ανασύρθηκαν νεκροί οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες, ενώ τραυματισμένη είναι μια γυναίκα αρχιλοχίας.

Νεκροί είναι ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής.

tzanidakhs 1

(Ιωάννης Τζανιδάκης)

thomas

(Θωμάς Αδάμου)

xatzis1

(Κωνσταντίνος Χατζής)

gou

(Δημοσθένης Γούλας)

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η οποία ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου και μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

vasiliki

(Βασιλική Πλεξίδα)

Διαβάστε περισσότερα για την Αρχιλοχία ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ