Κρήτη: Μετέφεραν τραυματία πάνω σε μία σπασμένη πόρτα – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

0
883

Απίστευτη ταλαιπωρία για μία οικογένεια από το Ροτάσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, τραυματίστηκε σοβαρά…

75χρονος αγρότης, μετά από την ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε, στον αγροτικό δρόμο μεταξύ Ροτασίου και Εθιάς, όπως αποκάλυψε το Ράδιο Κρήτη. Αμεσα στο σημείο έσπευσαν οι γιοι του, αλλά και άλλοι συγχωριανοί και άρχισαν τα τηλέφωνα για ασθενοφόρο.

Η επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Χάρακα δεν απέδωσε καρπούς, καθώς οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, όπως και η επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Μοιρών, για τον ίδιο λόγο. Τελικά, τα πιο κοντικά διαθέσιμα ασθενοφόρα, βρίσκονταν σε Βιάννο και Αρκαλοχώρι, όμως μέχρι τις 10:15 το ασθενοφόρο δεν είχε φτάσει.

Μία πεταμένη πόρτα, μετατράπηκε σε φορείο, και οι γιοι του 75χρονου αγρότη, με τη βοήθεια συγχωριανών τους, τον ανέβασαν στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, ενώ από εκεί, οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή του να κρίνεται ελεγχόμενη.

Πηγή: ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ