Σοκ με Ιωάννα Χατζημανωλάκη, Μενίδι: Ποιο το ένοχο μυστικό του συζύγου. «Είχε φιλοξενηθεί σε…» [φωτο]

0
3657

Ποιο το ένοχο μυστικό του συζύγου της Ιωάννας Χατζημανωλάκη;

Για έκτη συνεχόμενη ημέρα γίνονται αναζητήσεις για να βρεθεί η 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη, μητέρα 3 παιδιών που εξαφανίστηκε το πρωινό της Τρίτης από την οικία της στο Μενίδι.

Σήμερα, ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με σκυλιά (ΕΜΑΚ) χτένιζαν την περιοχή του Μόρνου αλλά και του «Λόφου» Μενιδίου. Παράλληλα, οργανωμένες ομάδες εθελοντών μαζί με τα αδέρφια της Ιωάννας, χτένισαν για άλλη μια φορά το βουνό, χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος της.

Όλες αυτές τις ημέρες, τα στόματα όσων γνώριζαν την οικογένεια ανοίγουν. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα -επωνύμως πλέον- καταγγέλλονται τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η 29χρονη μάνα 3 παιδιών.

Εκτός των οικονομικών προβλημάτων, αλλά και του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τελευταία με αποτέλεσμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει 15 κιλά, είχε να αντιμετωπίσει και κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Η Ιωάννα Χατζημανωλάκη, έπεφτε συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας, με αποτέλεσμα κατά το παρελθόν να φιλοξενηθεί μαζί με τα 3 παιδιά της σε ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μάλιστα, και με αφορμή την εμφάνιση του συζύγου της σε εκπομπές στην τηλεόραση, αρκετοί ήταν αυτοί που χαρακτήρισαν την στάση του «ψυχρή» και «ύποπτη», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εμπλοκή του στην εξαφάνιση της Ιωάννας.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρθηκαν σε δηλώσεις που έκανε σε δυο διαφορετικές εκπομπές που είχαν τελείως διαφορετική σειρά γεγονότων μετά την εξαφάνιση της Ιωάννας Χατζημανωλάκη.

Διαφορετικές ιστορίες για μια εξαφάνιση

Με αφορμή τα σχόλια που αφήνουν διάφοροι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα, θα σταθούμε στο γεγονός που μας προξένησε μεγάλη εντύπωση. Ο σύζυγος της 29χρονης αγνοούμενης ισχυρίστηκε ότι αποκοιμήθηκε το πρωινό της περασμένης Τρίτης και ενώ ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η Ιωάννα έλειπε από το σπίτι. Κατόπιν, πανικόβλητος πήρε την μηχανή του και άρχισε να ψάχνει σε δρόμους για να την βρει.

Μιλάμε για 9 με 10 το πρωί, που ο καθένας θα μπορούσε να πεταχτεί σε ένα ψιλικαντζίδικο, στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς, σε ένα συγγενικό πρόσωπο ή ακόμα και σε μια γειτόνισσα. Ο πανικός που περιγράφεται από τον σύζυγο, μόνο σε υποψίες θα μπορούσε να βάλει τον καθένα, είτε αυτός είναι τηλεθεατής ή Αρμόδιες Αρχές.

Το γεγονός ότι κατά το παρελθόν, σύμφωνα πάντα με γείτονες και γνώστες της οικογένειας, υπήρξαν σοβαρά κρούσματα κακοποίησης, φιλοξενία της 29χρονης μητέρας σε ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών, αδιαφορία από συγγενικά της πρόσωπα αλλά και σοβαρά σημάδια κατάθλιψης τον τελευταίο καιρό, πρέπει να σημάνει συναγερμό σε ειδικούς και την Αστυνομία, με εκ νέου καταθέσεις από τους οικείους αλλά και τον σύζυγο της αγνοούμενης, για να διαπιστωθεί αν τελικά, κάποιος εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία.

 

Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα είναι ραγδαίες με τις αποκαλύψεις που κάνουν καθημερινά γνωρίζοντες της οικογένειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ