Μαίρη Τσώνη: Συγκλονίζει η αιτία θανάτου της 30χρονης ηθοποιού -Τι είπε στο ΕΚΑΒ όταν τηλεφώνησε η ίδια…[video]

1
11272

Ποια η αιτία θανάτου της 30χρονης ηθοποιού Μαίρης Τσώνη;

Tη δική της μάχη με τη χρόνια κατάθλιψη φαίνεται πως έδινε η ηθοποιός, Μαίρη Τσώνη.

 

Θυμίζουμε ότι η νεαρή Μαίρη Τσώνη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Ζωοδόχου Πηγής στη Εξάρχεια.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της Μαίρης Τσώνη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της στην πολυβραβευμένη ταινία «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου αλλά και ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy, ως μουσικό έτερο ήμισυ του Αλέξανδρο Βούλγαρη, αναμένεται να διευκρινιστούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Από την πλευρά της η φίλη της, Lewsha Camille Simboura, η οποία τη βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της, σοκαρισμένη από το τραγικό τέλος της ηθοποιού αποκάλυψε πως έπασχε από κατάθλιψη. Όπως έγραψε σε κείμενό της στο Facebook: «Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα […] Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου […] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη».

Σημειώνεται πως η πρώτη εκτίμηση του πληρώματος του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο άμεσα μετά την ειδοποίηση ήταν ότι ο θάνατος της 30χρονης είχε επέλθει κάποιες ώρες πριν από την έλευση τους.

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου.

Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα […]

Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Lewsha Camille Simboura, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με το τραγούδι «staring» του συγκροτήματος Μary & The Boy.

Αποκάλυψη ιατροδικαστή για Μαίρη Τσώνη: Από τι πέθανε ξαφνικά η 30χρονη – Τι είπε στο ΕΚΑΒ

Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τα αίτια θανάτου της Μαίρης Τσώνη;

Θλίψη και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η είδηση του θανάτου της νεαρής ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη.

Εν τω μεταξύ και ενώ ακόμη τα αίτια του θανάτου της 30χρονης Μαίρης Τσώνη παραμένουν αδιευκρίνιστα, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι συνάδελφοι της, σοκαρισμένοι ακόμα, γράφουν σπαρακτικά μηνύματα για το νεαρό κορίτσι με το πολύ ταλέντο.

Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της ηθοποιού ήταν αιφνίδιος.

Υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων αλλά ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι ήταν αυτό που τα προκάλεσε, όπως είπε στην εκπομπή.

Οι τοξικολογικές και ιστολογικές θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της Μαίρης Τσώνη, τις επόμενες ημέρες.

Η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχε η αστυνομία από το ΕΚΑΒ, η άτυχη ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει η ίδια το πρωί της Δευτέρας για να ζητήσει βοήθεια.

«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να είπε η Μαίρη Τσώνη, ζητώντας από το κέντρο του ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο για να την παραλάβει από την οδό Ζωοδόχου Πηγής 37, στα Εξάρχεια.

Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε και ανέβηκε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια η ηθοποιός, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, την πόρτα άνοιξε ένας τρομαγμένος ηλικιωμένος άνδρας, λέγοντας τους ότι η 30χρονη γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν πως ήδη η Μαίρη Τσώνη είχε φύγει από τη ζωή και πως ο θάνατός της δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο άνδρας που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος είναι ένας ηλικιωμένος τον οποίο η ηθοποιός βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ