Έκτακτο: Έκρηξη σε αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος (Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» με εισπνευστικό έγκαυμα – ΦΩΤΟ)

11
2928

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έγραφε ο παγιδευμένος φάκελος

Ποιος ήταν ο αποστολέας – Πώς οι τρομοκράτες κατάφεραν να στείλουν το φάκελο στον πρώην πρωθυπουργό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Λουκά Παπαδήμου το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πρώην πρωθυπουργός είχε λάβει έναν φάκελο με αποστολέα την Ακαδημία Αθηνών και παραλήπτη τον ίδιο.

Ο κ. Παπαδήμος είχε μπει στο όχημα λίγα λεπτά πριν και έσπευσε να ανοίξει την αλληλογραφία του. Μόλις πήρε το φάκελο με παραλήπτη την Ακαδημία Αθηνών, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν παγιδευμένος με εκρηκτικά. Μάλιστα, περιείχε κάποιο βιβλίο μέσα ώστε να μην υποψιαστεί ότι υπάρχουν μέσα εκρηκτικά.

Όταν τον άνοιξε η έκρηξη ήταν τρομακτική. Ο κ. Παπαδήμος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα και στα πόδια ενώ τραυματίστηκε ένας συνεργάτης του και ένας άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας.

Η Αντιτρομοκρατική έφτασε στο σημείο και ερευνά εξονυχιστικά το πολυτελές όχημα που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Στη ΓΑΔΑ έχει σημάνει συναγερμός καθώς το ερώτημα είναι πώς κατάφεραν οι τρομοκράτες να στείλουν το φάκελο στον κ. Παπαδήμο. Πέρασε από τα ΕΛΤΑ και δεν ελέγχθηκε; Εστάλη με κούριερ που επίσης δεν ελέγχθηκε;

Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναζητούν απαντήσεις από τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Τρομοκρατική επίθεση κατά Παπαδήμου: Δείτε τι εκρηκτικά είχε μέσα ο «παγιδευμένος» φάκελος

Φτηνή εκρηκτική ύλη κινέζικης προσέλευσης είχαν τοποθετήσει οι δράστες μέσα στο παγιδευμένο φάκελο που τραυμάτισε μέσα στο αυτοκίνητο τον πρώην πρωθυπουργό και τους δυο συνεργάτες του

Όπως αποκλειστικά παρουσιάσει το newsbomb.gr οι τρομοκράτες χρησιμοποιήσαν βεγγαλικά κινεζικής προέλευσης τις λεγόμενες «μαύρες γουρούνες».

Όπως τόνισε ο πυροτεχνουργούς που βρέθηκε στο σημείο της έκρηξης η συνδεσμολογία που χρησιμοποιήθηκε ήταν πυροτεχνική σύνδεση με ηλεκτρικό σπίρτο. Μέθοδος που χρησιμοποιείται συχνά από τρομοκρατικές οργανώσεις.

Όπως αποκάλυψε ο πυροτεχνουργός παρόμοια συνδεσμολογία αλλά σε μεγαλύτερη ποσότητα είχε χρησιμοποιηθεί και στην επίθεση κατά του υπασπιστή του υπουργού δημόσια τάξης Χρυσοχοίδη , Γιώργος Βασιλάκης

Το εισπνευστικό έγκαυμα το μεγαλύτερο πρόβλημα

Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Παπαδήμος

Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Παπαδήμος

Έχει τραυματιστεί στο στήθος και την κοιλιά – Δείτε φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη διακομιδή του στο νοσοκομείο – «Άνανδρη επίθεση» δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας, που έσπευσε στο νοσοκομείο, όπως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

Σε εξετάσεις στον Ευαγγελισμό υποβάλλεται αυτήν την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο όχημα που μετέφερε τον ίδιο, τον οδηγό του και άλλον έναν άντρα.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο πρώην πρωθυπουργός φέρει δερματικές εκδορές στον θώρακα και στην κοιλιά, αλλά και εισπνευστικό έγκαυμα, που φαίνεται ότι προκλήθηκε από την εκρηκτική ύλη που περιείχε ο φάκελος.

Παράλληλα, φέρει και κάποια επιπόλαια θλαστικά τραύματα.

Μετά τις εξετάσεις, ο κ. Παπαδήμος εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Οι δύο άντρες που βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο φαίνεται να μην έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν εξερράγη φάκελος, τον οποίο άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, την στιγμή που το όχημα κινείτο στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη.

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έσπευσε ήδη στο νοσοκομείο, προκειμένου να πληροφορηθεί από τον ίδιο τον κ. Παπαδήμο για τις λεπτομέρειες της επίθεσης.

Στον Ευαγγελισμό έφτασε πριν από λίγο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, για να δει τον κ. Παπαδήμο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι εύχεται «ταχεία ανάρρωση» στον κ. Παπαδήμο με όλη του την καρδιά, ενώ ανέφερε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ενημερώνει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, για όλες τις εξελίξεις.

Στο νοσοκομείο έσπευσε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος έκανε λόγο για «άνανδρη επίθεση».

Ακόμη, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια του Ευαγγελισμου και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδος, Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν από την επίθεση ο κ. Παπαδήμος.

Έκτακτο: Έκρηξη σε αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Έκτακτο: Έκρηξη σε αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, το απόγευμα της Πέμπτης (25/05/2017).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός και ο οδηγός του έχουν τραυματιστεί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μάρνη και Πατησίων, όταν το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. 

Στο αυτοκίνητο μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο, επέβαιναν και δύο ακόμα άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδας. Μάλιστα, ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να άνοιξε παγιδευμένο φάκελο, ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Εκτός από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, υπήρχε και συνοδευτικό όχημα. Ένας ακόμη αστυνομικός φέρεται τραυματισμένος, ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο όχημα.

Στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη

Alert! Έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Alert! Έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για  τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού, του οδηγού του και συνοδού ασφαλείας του  – Μεταφέρεται τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό – Άνοιξε παγιδευμένο φάκελο μέσα στο αυτοκίνητο

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, στο αυτοκίνητο  στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για  τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου, του οδηγού του και ενός συνοδού ασφαλείας του.

Ήδη, κατά πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος  βρίσκεται σε διαδικασία εξετάσεων στον Ευαγγελισμό.

18. 48: Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του ιδίου του κ.Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του  και του συνοδού του δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους.

19.03: Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει εκδορές.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε όταν ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε έναν φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό του.  Τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν.  Άνοιξαν οι αερόσακοι και βγήκε καπνός. Πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου ακολουθούσε συνοδευτικό της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο η Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς είχε αποστείλει σειρά παγιδευμένων φακέλων σε οικονομικούς στόχους στην Ευρώπη με κορυφαίο το φάκελο προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εσυ τι εισαι ακριβως που κρινεις ποιος ειναι πατριωτης και ποιος οχι?Αποτυχημενε ψοφα

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΔΕΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πείνα έχει φτάσει σε επίπεδα έκτακτης ανάγκης και ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια εκτιμάται πως είναι γύρω στα 7,7 εκατομμύρια (από 5,6 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι), έχοντας συνεχείς αυξητικές τάσεις! Ιδιαίτερα, στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, η πείνα βρίσκεται στο τέταρτο επίπεδο στην κλίμακα πέντε βαθμών, στην οποία το πέμπτο στάδιο είναι ο λιμός.Κι εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί Αφρικανοί από χώρες που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αιθιοπία πλημμυρίζουν την Ευρώπη ως «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», ενώ οι Αιθίοπες –που έχουν κάθε λόγο να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους- παραμένουν εκεί και λιμοκτονούν;
    Διότι οι λιμοκτονούντες Αιθίοπες είναι –στην συντριπτική πλειοψηφία τους- χριστιανοί, ενώ οι λοιποί Αφρικανοί είναι μουσουλμάνοι! Και ως εκ τούτου, οι νεοταξίτες που χειραγωγούν τους λαούς σε λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη –με σκοπό την ισλαμοποίησή της- αδιαφορούν παντελώς για τους Αιθίοπες!

  2. ΕΡΙΞΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΣΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΜΩΣ Ο ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Ν Ε

  3. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΥΣ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε

  4. ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ Μάντσεστερ !!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

    ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ.ΙΣΛΑΜ – ΤΖΙΧΑΝΤ…
    Αμφότερα, γεννήματα των εβραίων…
    Αμφότερα, εργαλεία για την πλήρη υποταγή των λαών, σ’ αυτούς…
    Παλαιά Νέα Τάξη Πραγμάτων και Νέα – Νέα Τάξη Πραγμάτων, κοινό στόχο έχουν, να διαλύσουν τα έθνη, να υποτάξουν τους λαούς σ’ αυτούς… με κάθε τρόπο… άλλοτε με τον τρόμο κι άλλοτε με την διάλυση του κοινωνικού ιστού…
    ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, επεξεργασμένο αιώνες και χιλιετίες τώρα…http://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_411.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ