ΤΩΡΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΣΒΟΣ: Εκκενώνεται η Βρισά Λέσβου- Λεωφορεία σπεύδουν στον οικισμό (vids)

1
2517

ΤΩΡΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΣΒΟΣ: Εκκενώνεται η Βρισά Λέσβου- Λεωφορεία σπεύδουν στον οικισμό (vids)

Μεγάλες ζημιές αναφέρονται στο χωριό Βρισά του Πολιχνίτου στη νότια Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταρρεύσει πολλά σπίτια του οικισμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δοθεί εντολή σε λεωφορεία των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ να είναι έτοιμα για την εκκένωση του οικισμού για λόγους ασφάλειας έως ότου γίνει καταγραφή των ζημιών.

Posted by Apostolis Paraskevopoulos on 12 जून 2017

Posted by Apostolis Paraskevopoulos on 12 जून 2017

Ο Στρατός στήνει σκηνές για τους κατοίκους

Σεισμός Μυτιλήνη: Ο Στρατός στήνει σκηνές για τους κατοίκους

Σκηνές στο γήπεδο του Πολιχνίτου στήνει ο στρατός ενώ ο Δήμος Λέσβου ανοίγει δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην τουριστική περιοχή των Βατερών προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι σεισμοπαθείς της Βρισάς.

Παράλληλα η 98 ΑΔΤΕ στέλνει στην Βρίσα ειδικά οχήματα, τρόφιμα, σκηνές και γιατρούς. Οι κάτοικοι της Βρισας με εντολή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέσβου θα διανυκτερεύσουν στο Στάδιο Πολιχνίτου μέσα σε σκηνές.

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, αντιστράτηγο εν αποστρατεία Γιώργο Καμπούρη που βρίσκεται στην περιοχή της Βρισάς, «η καταστροφή του χωριού είναι ολική».

Μεταξύ των κατεστραμμένων κτιρίων είναι και το παλιό σχολείο του χωριού.

ΠΗΓΗlesvospost.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελληνική αντισεισμική πρόταση, υποψήφια για νόμπελ* https://www.youtube.com/watch?v=4WlWh2w4_Rs *https://LaserEarthShield.info
    Υπηρεσίες ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ σεισμών (με δορυφορικές μετρήσεις που προτείναμε το 2011) σε ΗΠΑ (http://geocosmo.org) και Ιαπωνία (http://earthquakenet.com)! Κι ακόμα ανακοίνωση στον ΟΗΕ: https://www.youtube.com/watch?v=X1NmaA7TISY

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ