Σία Κοσιώνη: Μεταγραφή βόμβα στο κανάλι του κουμπάρου της μαμάς Ντόρας;

0
3946

Πού φέρεται να παίρνει μεταγραφή η Σία Κοσιώνη;

Αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία τότε θα μιλάμε πραγματικά για σεισμό στα τηλεοπτικά πράγματα και ειδικά στην παρούσα συγκυρία που αναδιατάσσεται το τηλεοπτικό σκηνικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέγεται, ότι με μία εξαιρετικά δελεαστική πρόταση ετοιμάζεται να «αρπάξει» από τον ΣΚΑΪ τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου, Σία Κοσιώνη και να την εντάξει στο νέο κανάλι που δημιουργέι.

Δεδομένης της άγρια κόντρας που έχουν Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος μία τέτοια κίνηση πρόκειται να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τον πόλεμο ανάμεσα στους δύο επιχειρηματίες.

Και ήδη δεν είναι λίγα τα στελέχη και τα πρόσωπα που έχουν αλλάξει τηλεοπτική στέγη, έχουν φύγει από τον ΣΚΑΪ, πηγαίνουν στο τηλεοπτικό εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Σία Κοσιώνη προσπαθώντας να την πείσουν να κάνει την «καλύτερη επιλογή».

Τι συμβαίνει, όμως, με την ίδια;

Οι γνωρίζοντες λένε ότι δεν περνά και τις καλύτερες στιγμές στο κανάλι, από τη στιγμή μάλιστα που πολλά λέγονται για συγχώνευση με τον Alpha και για την έλευση νέων αστέρων.

Ανήσυχη ήταν εξάλλου και όταν διακινούνταν οι πληροφορίες για πιθανή έλευση στον ΣΚΑΪ της Έλλης Στάη.

Η Σία Κοσιώνη φοβάται ότι είτε θα παραγκωνιστεί, είτε θα «κοντύνει» και αντιμετωπίζει τη μεταγραφή ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέο ξεκίνημα και εκτίναξη των μετοχών της.

Και όπως λέγεται επίσης οι διαβεβαιώσεις που λαμβάνει μέχρι στιγμής η Σία Κοσιώνη δεν είναι ικανές να την πείσουν. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ