Θρήνος στο Γαλάτσι για το 23χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε σε παραγγελία… (ΦΩΤΟ)

0
2091

Μόλις είχε ανοίξει μαγαζί με την αδερφή του

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Γαλάτσι από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Παπαφλέσσα, με θύμα ένα παιδί μόλις 23 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Γιάννης μόλις είχε παραδώσει μία παραγγελία και επέστρεφε με το μηχανάκι του στο μαγαζί που μόλις είχαν ανοίξει με την αδερφή του.

Σε ένα δρόμο από τον οποίο περνούσε καθημερινά, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να μπει σε πάρκινγκ πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ειρήνης προς τη Χριστιανουπόλεως και στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας συγκρούστηκε με το μηχανάκι που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο χτύπησε με σφοδρότητα το μηχανάκι. Ο Γιάννης έπεσε στην άσφαλτο χάνοντας αμέσως τις αισθήσεις του. Αμέσως όσοι βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν τον 23χρονο και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως, με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να κρατήσουν τον νεαρό στη ζωή. Δυστυχώς όμως ο Γιάννης δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Σε τραγική κατάσταση είναι η αδερφή του, με την οποία έκαναν μαζί τόσα όνειρα για το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα, το δικό τους κατάστημα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ