Ποια είναι η Glass Hair τάση στα μαλλιά που επιλέγουν όλο και περισσότερες celebrities

0
653

Πρώτα, ήρθε η κoρεάτικη τάση ομορφιάς glass skin, η οποία περιελάμβανε εξαιρετικά λεία, και φωτεινή επιδερμίδα.

Οι φωτογραφίες της γυναίκας με την σχεδόν γυάλινη επιδερμίδα του προσώπου έκαναν για εβδομάδες τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν φρενίτιδα.

Τώρα, το trend παίρνει μια νέα μορφή και επεκτείνεται και στα μαλλιά: Τα glass hair είναι γεγονός.

Τα μαλλιά τώρα έχουν την glossy εμφάνιση γυαλιού και λάμπουν εκτυφλωτικά, ενώ η υφή τους είναι μεταξένια. Η πλειοψηφία των πιο διάσημων και επιδραστικών σταρ υιοθέτησε το 2018 το κοντό bob σε μαλλιά τόσο ίσια, καθαρά και ενυδατωμένα που φωνάζουν ζωντάνια. Υπάρχει κάτι τόσο ελκυστικό σε αυτό το συγκεκριμένο συνδυασμό. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι η τάση έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και γυναίκες όπως η Kim Kardashian West, η Lucy Hale και η Jourdan Dunn έχουν δοκιμάσει το λουκ με επιτυχία.

Η hairstylist Jennifer Yepez ήταν μεταξύ των πρώτων φέτος που εισήγαγε την τάση, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με το hair style τoυ μοντέλου Hailey Baldwin στο Instagram τον Φεβρουάριο.

Μόλις το είδαμε το λατρέψαμε. Και ποια άλλωστε δεν θέλει ολόισια μαλλιά κυριολεκτικά …στην τρίχα.

Στο Instagram, ο hairstylist Chris Appleton σημειώνει ότι η έμπνευσή του για το νέο στιλ μαλλιών της Κim Kardashian West ήταν το λουκ της δεκαετίας του 90. Προσθέτει ότι «έκοψα τα μαλλιά της Kim πιο κοντά από ποτέ, ακριβώς κάτω από τη γραμμή του σαγονιού κρατώντας το καρέ. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε θεραπείες λάμψης για να ενισχύσει το εφέ.

 

 

 

Πώς θα το πετύχετε; Εντάξτε στη ρουτίνα ομορφιά σας τα κατάλληλα προϊόντα. Μια μάσκα επανόρθωσης και θρέψης για αρχή θα ήταν μια καλή ιδέα, ενώ μετά το λούσιμο καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν λάμψης σε μορφή μους. Αν τα μαλλιά σας φριζάρουν υπερβολικά, μη διστάσετε να δοκιμάσετε μια θεραπεία κερατίνης.

Αν λοιπόν θέλατε από καιρό να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, τολμήστε το glass hair trend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ