ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ προς Σχολές Χορού & Χορευτικούς Συλλόγους

0
112

ΘΕΜΑ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω με αφορμή την 8η Μαρτίου- Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Γυναίκα και χορός: Η διαμόρφωση της ταυτότητας του γυναικείου φύλου μέσα από τη χορευτική έκφραση». Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής, προσκαλεί τις Σχολές Χορού και τους Χορευτικούς Συλλόγους του νησιού, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και συνεργασία, σχετικά με την υλοποίηση της εκδήλωσης. Σκοπός μας, είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, η ανάδειξη της γυναίκας μέσα από την τέχνη του χορού και ο εορτασμός της υψηλής ιστορικά σπουδαιότητας μέρας.

Όποιος φορέας ενδιαφέρεται θα μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, στις 2.00μμ. Τα στοιχεία επικοινωνίας το Κέντρου Συμβουλευτικής είναι τα ακόλουθα: τηλέφωνο επικοινωνίας 22420-67420 και email: women@kos.gr.

Τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής

Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.