Αποχαιρετισμός στην Κατερίνα από την ΕΓΕ

2
1329

Κως 1/12/2019

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Γ.Ε.   

 

Αποχαιρετούμε με βαθειά θλίψη την αγαπημένη φίλη Κατερίνα  Κουλάκη,  επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε., που έφυγε νωρίς από τη ζωή, αντιμετωπίζοντας με αξιοθαύμαστη καρτερία , γενναιότητα και αξιοπρέπεια, τα προβλήματα  υγείας που την κατέβαλαν τον τελευταίο χρόνο.

Ευγενική, γλυκιά, γεμάτη ευαισθησία και καλοσύνη, με   αμείωτη διάθεση για προσφορά, με πίστη στη συλλογική προσπάθεια για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , πάντα παρούσα και ενεργή σε κάθε δράση της Οργάνωσης ,κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση όλων.

Ακούραστη και δυναμική,  ανταποκρινόταν  με χαμόγελο στους πολλαπλούς ρόλους της συζύγου, της μητέρας, της γιαγιάς, της εργαζόμενης αλλά και του ενεργού πολίτη, γιατί η  Κατερίνα ήταν η πρώτη που τόλμησε να διεκδικήσει  συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση, σε εποχή που αυτό ήταν ακόμη πρωτόγνωρο στη μικρή της κοινωνία. Αγαπημένη μας Κατερίνα «σε χώρα μακρινή και αρυτίδωτη τώρα πορεύεσαι». Εμείς σ΄ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου στην κοινή μας προσπάθεια και  θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη .

                                                       Οι φίλες της Ε.Γ.Ε.

– Στη μνήμη της θα καταθέσουμε ένα συμβολικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.