ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΕ- ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

0
778

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΕ- ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
«Άρωμα γυναίκας στο ελληνικό τραγούδι» είχε ως τίτλο το μουσικό αφιέρωμα στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε στον ΟΡΦΕΑ από την ΕΓΕ-Κω.
Ένα μουσικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα ,που ξεκίνησε από τη μακρινή αρχαιότητα και συνέχισε με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια , με πηγή έμπνευσης τη γυναίκα. Μια τιμή προς τη γυναίκα μέσα από τραγούδια που διασκέδασαν και συγκίνησαν, καθώς πρόβαλαν την εικόνα της στο πέρασμα των χρόνων.
Επειδή η μουσικοθεατρική παράσταση ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και συνεργασίας, η Δ.Ε. της ΕΓΕ-Κω ευχαριστεί θερμά:

– Την Αναστασία Χατζηκαλύμνιου και τον καθηγητή Μουσικής Τσαμπίκο Καματερό που με μεγάλη προθυμία και αφιλοκερδώς δέχτηκαν την πρόταση συνεργασίας. Η Αναστασία με τη μελωδική φωνή και ο Τσαμπίκος με τη δεξιοτεχνία στο πιάνο και στο ακορντεόν μάς ταξίδεψαν και μάς χάρισαν μία μουσική πανδαισία.

– Την Χρύσα Ορφανού από τη Β΄ θεατρική σκηνή, που μετέτρεψε σε εικόνες τα τραγούδια με σκηνοθετική φαντασία , ευρηματικότητα και σεβασμό προς τα τραγούδια και την ιστορία τους.

-Τις: Ξένια Πολίτη, Λίνα Σβύνου, Ευαγγελία Σταχίκα από τη θεατρική ομάδα, τα μέλη μας Διονυσία Σοφού, Μαρία Καρβούνη, Αγγελική Κούρου , Χρυσούλα Σαπουλίδου, τη μικρή Αρχοντούλα Αμοργίνου και τον μοναδικό άντρα της παρέας ,τον Κώστα Μπάρκα από τη θεατρική ομάδα, για τη συμμετοχή τους στα δρώμενα που χρωμάτισαν με εικόνες τα τραγούδια.

– Όλα τα μέλη μας που συνέβαλαν στην οργανωτική προετοιμασία της εκδήλωσης.

— Τον ΔΟΠΑΒΣ για τη συμβολή στην ενημέρωση, την κάλυψη της ηχητικής εγκατάστασης και τη διάθεση του βιντεοπροβολέα, καθώς η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στα χειμερινά ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ , όπως και τους τεχνικούς ηχολήπτες .

-Τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ του ΟΡΦΕΑ για τη δωρεάν διάθεση της αίθουσας, όπως κάθε φορά , για τις πρόβες και την παράσταση .

– Τα ΜΜΕ που πρόβαλαν και κάλυψαν εξαιρετικά την εκδήλωση.

-Τον κ. Βασίλη Χατζηεμμανουήλ για την προσφορά του κρασιού που γευτήκαμε στην είσοδο.
– Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ , τον πρώην Υπουργό, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη και την κ. Άννα Καραμπεσίνη για τους χαιρετισμούς και τις ευχές τους, γιατί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
– Τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των συλλόγων, τα μέλη και τους φίλους που παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους το αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας .
Η μαζική παρουσία του κόσμου συνιστά επιβράβευση και στήριξη των επιλογών μας . Αποτελεί ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να παλεύουμε για το καλύτερο, με γνώμονα πάντα τη συμβολή στη δημιουργία μιας ανθρωποκεντρικής κοινωνίας δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, δημοκρατίας και πολιτισμού, με αξιοπρέπεια για κάθε άνθρωπο και κυρίως για τη νέα γενιά .

Δ.Ε. ΕΓΕ-ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ