Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη γέννα – Κυριακή 11 πμ προβολή ταινίας στην Κω (Αρίστωνος 7)

0
795

Το Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas συντονίζει για 4η χρονιά φέτος τον Μάιο μια σειρά από ανοιχτές εκδηλώσεις, δωρεάν υπηρεσίες, ενημερωτικές συναντήσεις, ομάδες για την υποστήριξη της εγκυμοσύνης, της λοχείας, της οικογένειας, εκπαιδευτικές συναντήσεις για την προώθηση του θηλασμού και πλήθος ακόμα δράσεων.
Το θέμα στη φετινή Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα (15- 21/5/2017) είναι «40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται» και η Ελλάδα συμμετέχει δυναμικά με την ενεργοποίηση πλήθους πολιτών, επαγγελματιών και φορέων, σε κάθε γωνιά της χώρας.
Η Κως συμμετέχει για 2η χρονιά στις εκδηλώσεις της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα με την προβολή της ταινίας- ντοκιμαντερ “Freedom For Birth”, την Κυριακή 21 Μαΐου στις 11.00 πμ στον χώρο Υποστήριξης Γονέων της Χριστίνας Γκίκα (Αρίστωνος 7). Η είσοδος είναι δωρεάν!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για την ταινία: http://freedomforbirth.com και για την εκδήλωση στο Fb: https://www.facebook.com/events/231725043980583/?active_tab=about

Σχετικά με το ENCA: http://www.enca.info/

Σχετικά με τη Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα και το ENCA Hellas: www.encahellas.eu

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Καλαϊτζίδου Ειρήνη στo fb https://www.facebook.com/irini.kalas και στο τηλέφωνο 6992463234

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ