Φαντασμαγορικός γάμος για την κόρη της Άντζελας Δημητρίου: Τι δώρο της έκανε [φωτο]

1
2013

Τι δώρο έκανε στην κόρη της για τον γάμο η Άντζελα Δημητρίου;

Στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Γλυφάδα, παρουσία συγγενών και φίλων, παντρεύεται σήμερα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου.

Η Όλγα Κιουρτσάκη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Φώτη Λώση.

Το μυστήριο θα γίνει στις εννιά το βράδυ και η ευτυχισμένη νύφη, λίγες ώρες πριν, δηλώνει πως έχει αρκετό άγχος.

Η κάμερα του «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», τη συνάντησε στην τελευταία πρόβα του νυφικού χτενίσματος. Η Όλγα αποκάλυψε πως παρόλο που για τα μαλλιά της επέλεξε κάτι απλό, το νυφικό της θα είναι υπερπαραγωγή.

Επίσης εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή του Epsilon ότι δεν θα πατήσει το πόδι του γαμπρού και πως το δώρο που της έκανε η μητέρα της για τον γάμο είναι ένα δαχτυλίδι που θα φορέσει στην τελετή.

Η Όλγα, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε αποκαλύψει στο facebook, πως περιμένει το πρώτο της παιδί και πως η Άντζελα Δημητρίου είναι έτοιμη να γίνει ξανά γιαγιά.

Μέσα από τη σελίδα της, στην οποία ανέβασε μία φωτογραφία με τον χυμό της έγραψε : «Πρέπει λέει να τρώω καλά!!!! Κάτι δεν πάει καλά με την δίαιτα!!!», μία ατάκα που έβαλε σε σκέψεις τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φυσικά στο σχόλια αποκαλύφθηκε το μυστικό αφού τις εύχονταν για την εγκυμοσύνη της και εκείνη ανταποκρινόταν θετικά, δείχνοντας πόσο πολύ περιμένει το μωράκι της.


Η τελική πρόβα για το νυφικό:

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ