Συγκλονίζει ο Νίκος Παπαναστασίου για την απώλεια της κόρης του: «Με πονάει πολύ»

0
1643

Ο Νίκος Παπαναστασίου τρία χρόνια μετά τον χαμό της κόρης τους μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

 «Ο θάνατος της κόρης μου με πονάει πολύ. Έχει επιπτώσεις στην ισορροπία της οικογένειας». Ενώ αναφέρθηκε και στην αποχή του από την τηλεόραση.

«Δεν με βλέπετε στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια γιατί δεν γίνονται παραγωγές. Με φώναξαν σε μια παραγωγή και ζήτησα κάποια χρήματα και μου λένε “αυτό να το ξεχάσετε. Τα χρήματα που μπορούμε να σας δώσουμε είναι αυτά, τα οποία θα τα πάρετε μετά από…” μη σου πω πότε μου είπαν… Δεν με ενδιέφερε. Όχι, δεν είμαι καθόλου καλά οικονομικά. Δεν το λέω γιατί δεν θέλω καμία βοήθεια. Έχω μια μικρή σύνταξη, όπως όλοι οι ηθοποιοί», δήλωσε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Η κόρη του είχε αυτοκτονήσει και είχε μιλήσει για αυτό στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» λέγοντας: «Πήρε, δυστυχώς, όλη τη σακούλα με τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα. Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ