Κρήτη: Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά έγινε νονά σε βάπτιση υπερπαραγωγή – Οι εικόνες από το γλέντι [pics]

1
1299

για τον Νίκο Ζωιδάκη και την οικογένειά του, στη βάπτιση της μικρής του κόρης στην Κρήτη. Καλοί φίλοι του Νίκου έφτασαν απ’ όλη την Ελλάδα στο σπίτι του στον Κουρνά, σε ένα γλέντι που κράτησε δύο μέρες! Νονά της μικρής Χριστίνας ήταν η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, η οποία επίσης λέγεται Χριστίνα, επισφραγίζοντας έτσι μία φιλία χρόνων που έχουν οι δύο οικογένειες.

Καλεσμένος ήταν επίσης ένας ακόμα φίλος του Χανιώτη λυράρη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους απόλαυσαν την φιλοξενία της οικογένειας Ζωιδάκη. Το γλέντι ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη ημέρα καθώς οι καλεσμένοι της οικογένειας βρέθηκαν στο σπίτι στον Κουρνά. Εκεί, όπως ήταν φυσικό, το κέφι άναψε πολύ γρήγορα, καθώς το μικρόφωνο πήραν οι καλεσμένοι.

Ανάμεσα στα ντουέτα που ακούστηκαν, ξεχώρισε ο Μανώλης Κονταρός ο οποίος είπε το «Ήτανε μια φορά» με τον Γιώργο Τσαλίκη. Την επόμενη μέρη έγινε η βάφτιση στο εκκλησάκι που βρίσκεται έξω από το κέντρο Γεράνι. Την διασκέδαση ανέλαβε ο Μανώλης Κονταρός, ως πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Νίκου Ζωιδάκη.

Εικόνες από τη βάπτιση και το γλέντι στην Κρήτη

Κρήτη Κρήτη Κρήτη Κρήτη Κρήτη ΚρήτηΠηγή: zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ