Καταγγελία σοκ από σύζυγο πασίγνωστου μοντέλου: «Είναι 6 μηνών έγκυος και κάνει ναρκωτικά…» [video]

0
1518

Ποια η απίστευτη καταγγελία από σύζυγο πασίγνωστου μοντέλου;

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνά ο σύζυγος μιας Ελληνίδας τοπ μόντελ.

Ο άνδρας πλέον βρίσκεται σε σημείο απόγνωση και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή «αποκαλυπτικά» και να ζητήσει βοήθεια, αφού η σύζυγός τους είναι εξαρτημένη στις ναρκωτικές ουσίες και συνεχίζει να κάνει χρήση ακόμη και στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ο σύζυγος του γνωστού μοντέλου και ηθοποιού κατήγγειλε στην κάμερα των Αποκαλυπτικών πως η σύζυγος του κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ είναι 6 μηνών έγκυος.

Ο γάμος όπως αποκαλύπτει ο ίδιος είχε γίνει το 2015 στη Γλυφάδα και είχε απασχολήσει τα μέσα καθώς το μοντέλο θα εμφανιζόταν σε τηλεοπτική σειρά.

«Έχει σταματήσει το μόντελινγκ εδώ και περίπου 10 χρόνια. Μετά ασχολήθηκε με την ηθοποιία, έκανε 5-6 σειρές και έκτοτε έχει σταματήσει.

Ο λόγος που σταμάτησε ήταν πως δεν μπορούσε πλέον να παίζει λόγω της χρήσης των ναρκωτικών».

«Ήξερα ότι είχε ένα παρελθόν χρήσης και ήθελε να κόψει και προσφέρθηκα να τη βοηθήσω. Το κατάφερα περίπου ένα χρόνο μετά. Την κράτησα καθαρή για περίπου ένα χρόνο. Αυτός ο χρόνος ήταν φρικτός.

Υπήρχαν μέχρι και κλειδώματα στο σπίτι, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μόνη της. Τις εποχές που περνούσε τη δύσκολη περίοδο μπορούσε να πιεί και ένα μπουκάλι οινόπνευμα. Την έπαιρνα μαζί.

Δεν μπορούσε ποτέ να έχει λεφτά επάνω της ή να μείνει μόνη της στο σπίτι. Ακόμη και έξω έπρεπε να βλέπω τις κινήσεις της, να ελέγχω τι θα κάνει αν πάει στο μπάνιο. Από την πρώτη φορά που ξεκίνησε και πήγε στη μάνα της ξεκίνησε πάλι η χρήση ηρωίνης και χαπιών σχεδόν από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ξέρεις πόσες φορές την ψάχναμε στην Αθήνα και τη βρίσκαμε από υπερβολική δόση στα νοσοκομεία;» εξομολογείται ο σύζυγος της ο οποίος ανησυχεί για την υγεία της και του παιδιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ