Ξέσπασε η Καραγιάννη για την Κορινθίου: «H υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της»

0
2335

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Τετάρτη 15/11 η θεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κορινθίου. Όπως ήδη γνωρίζετε η εμφάνιση της έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού με το κοστούμι που φορούσε φαίνονταν οι θηλές του στήθους της.

Αναπόφευκτα, πολλοί συνέκριναν την Μαρία Κορινθίου με την Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έπαιξε πρώτα τον ρόλο και εξέτασαν κατά πόσο το ρούχο της τότε ήταν τόσο αποκαλυπτικό. Μετά τον καταιγισμό σχολίων στην επόμενη παράσταση το ρούχο είχε ήδη υποστεί διορθωτικές αλλαγές. (Δείτε φωτογραφίες)
Το βράδυ της Παρασκευής 17/11 η Μάρθα Καραγιάννη έσπευσε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στενής της φίλης και ηθοποιού Ντόρας Δούκα, καθώς η ίδια δεν διατηρεί κάποιο λογαριασμό. Κάτι που φανερώνει την μεγάλη της ανάγκη να μιλήσει και να υπερασπιστεί την ηθοποιό. Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση: [[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ]]] Δυο μερες τωρα ακουω κριτικη για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν ακουσα ομως να ασχολειστε με το ταλεντο της, η την ομορφια της, ασχολειστε συνεχως με το κουστουμι αν εμοιαζε με το δικο μου η οχι και γιατι να μοιαζει με το δικο μου και μην κανετε τους σοκαρισμενους που φανηκε λιγο το στηθος εχουμε δει στο θεατρο ολογυμνους αυτο δεν σας σοκαρε??? Η υποκρισια σε ολο το μεγαλειο της ,,,και για να τελειωνουμε στηριζω και πιστευω απολυτα την Μαρια, ειναι ενα ταλαντουχο πλασμα μια καρακουκλαρα και χαιρομαι πολυ που η επιλογη του Βαλαρη ηταν η Μαρια ……. [[[[ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ]]]] Επιπλέον η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση και ευχαρίστησε την ηθοποιό.

 

 

gossip-tv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ