ΒΙΝΤΕΟ Αποκάλυψη Μίνας Αρναούτη: «Ο Παντελής είδε τον τοίχο και άφησε το… Θέλω να πάω στον τάφο του Παντελή»

1
2449

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το βράδυ πριν το μοιραίο τροχαίο – Οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο και η σχέση με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Τις στιγμές που έζησε με τον Παντελή Παντελίδη το βράδυ πριν από το μοιραίο τροχαίο περιγράφει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Η Μίνα Αρναούτη, φίλη του τραγουδιστή, περιγράφει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ: «Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι – λέσχη. Όταν έφτασα εκεί διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό.»

Ενώ η περιγραφή της συνεχίζεται και φτάνει λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη: «Πριν το ατύχημα δε μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σα να το άφησε να φύγει».

Για τις επιθέσεις στην οικογένεια του τραγουδιστή: «Έκανα πέντε χειρουργεία. Τα τρία την πρώτη μέρα που ήμουν στο νοσοκομείο γιατί κινδύνευσε πολύ σοβαρά η ζωή μου. Δε θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή. Αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα τη δική μου αλήθεια».

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει πως έμαθε για το θάνατο του Παντελή δύο μήνες μετά, όταν ρώτησε τη μητέρα της στο νοσοκομείο πώς πήγε η πρεμιέρα. Όπως είπε, θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του τραγουδιστή αλλά θεωρείται ανεπιθύμητη από την οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Αποκάλυψη Μίνας Αρναούτη για Παντελίδη: «Ο Παντελής είδε τον τοίχο και άφησε το…»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη δίνει η Μίνα Αρναούτη, 21 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Η μία από τις δυο κοπέλες που επεβαίναν στο μοιραίο αυτοκίνητο, μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία» απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Η Μίνα εξηγεί πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της ίδιας και τον ελαφρύτερο της Φρόσως Κυριάκου.

Παράλληλα, μιλά για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, αλλά και την αντιπαράθεση με την οικογένεια του τραγουδιστή.

«Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι.

Να είναι σπίτι – λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», εξιστορεί για τα όσα προηγήθηκαν.

Μιλώντας για τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, συγκλονίζει: «πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο!

Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει! Φόρεσα τη ζώνη γιατί φοβήθηκα».

«Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ για την αντιπαράθεση με την οικογένεια Παντελίδη επισημαίνει πως «δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια».

Απόσπασμα της πολυαναμενόμενης συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα το πρωί από το Happy Day.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ