Πάει ο Γεωργούλης: Με ποιον τραγουδιστή είναι ζευγάρι η Τόνια Σωτηροπούλου

0
1951

Mε ποιον τραγουδιστή είναι ζευγάρι η Τόνια Σωτηροπούλου;

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν μαζί Ευαγγελία Αραβανή και Νίκο Οικονομόπουλο, άλλο ένα νέο ζευγάρι έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ερωτευμένων, λίγο πριν εκπνεύσει το 2017.

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, φαίνεται πως τελευταία έχουν έρθει πολύ κοντά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρω1νό στον Ant1, είναι ακόμα ένα νέο ζευγάρι στην πόλη μας.

Όπως αποκάλυψε η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, Σοφία Τουντούρη, η ηθοποιός και ο τραγουδοπoιός είναι μαζί!

«Έχω και αποδείξεις. Είναι καινούριο ζευγάρι και έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις μαζί. Πυκνώνουν οι εμφανίσεις τους. Πήγε η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τις φίλες της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Πήγαν στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας μαζί», είπε η συνεργάτιδα της εκπομπής που μετέδωσε on air το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ξεκαθάρισε ότι η ηθοποιός και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

«Σκάει» love story για Μαραβέγια Σωτηροπούλου

Τι τρέχει με τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου;

❱❱Δύο κοινές εμφανίσεις της γνωστής ηθοποιού και του επιτυχημένου τραγουδιστή… φούντωσαν τις φήμες περί ειδυλλίου τους.

Ο Κωστής, ο οποίος βγήκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από έναν δεσμό δύο χρόνων με την πιανίστα Νεφέλη Μουσούρα, φαίνεται ότι έχει γοητευτεί από το μελαχρινό κορίτσι του James Bond. Και η Τόνια όμως, που η πολυσυζητημένη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη έχει περάσει εδώ και καιρό σε φιλικό επίπεδο, λέγεται ότι θαυμάζει τον τραγουδοποιό και coach στο σόου ταλέντων «The Voice».

Πρόσφατα, μάλιστα, η ηθοποιός που συνεργάστηκε με τον Ντάνιελ Κρεγκ στην ταινία «Skyfall», παρακολούθησε με φίλες της τη μουσική παράσταση του Μαραβέγια στη μουσική σκηνή Anodos και πέρασε φανταστικά. Ανθρωπος της «Espresso», που έτυχε να βρίσκεται εκεί το συγκεκριμένο βράδυ, μας μετέφερε ότι σιγοτραγουδούσε με ενθουσιασμό τις επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη, από το «Πού να βρω μια να σου μοιάζει» μέχρι το «Φίλα με ακόμα». Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν εκείνη τη νύχτα έγινε η αρχή μιας τρυφερής σχέσης ανάμεσά τους. Το σίγουρο είναι ότι από τότε άρχισαν οι δυο τους μαζί τα νυχτοπερπατήματα που οδήγησαν στα κουτσομπολιά.

Μουσική σκηνή

Η Τόνια και ο Κωστής εμφανίστηκαν με κοινή παρέα στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη σε μουσική σκηνή της οδού Πειραιώς, ενώ την περασμένη Δευτέρα η ηθοποιός και ο τραγουδοποιός έκαναν ακόμα μία δημόσια εμφάνιση, τούτη τη φορά οι δυο τους, στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας του Ανδρέα Μορφονιού «Τζαμάικα» στο Παλλάς! Στην προκειμένη περίπτωση, Σωτηροπούλου και Μαραβέγιας πόζαραν μαζί και στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας οικειότητα μεταξύ τους και άνεση κινήσεων.

Οι κοινές έξοδοι των δύο καλλιτεχνών δεν πέρασαν ασχολίαστες από το πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, με τον Αρη Καβατζίκη να δηλώνει πως η καλή του φίλη Τόνια Σωτηροπούλου έχει χωρίσει οριστικά από τον Αλέξη Γεωργούλη εδώ και έναν χρόνο και ότι οι δυο τους διατηρούν πλέον σχέση φιλίας. Οσο για τον Κωστή; Μπορεί ο αγαπημένος καλλιτέχνης να μη μιλά ποτέ για τα προσωπικά του, ωστόσο έχουν περάσει από τη ζωή του αρκετές εντυπωσιακές μελαχρινές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Monika, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Πηνελόπη Πλάκα και η πιανίστα Νεφέλη Μασούρα, με την οποία ο Μαραβέγιας ήταν ζευγάρι μέχρι πριν από λίγους μήνες.

«Espresso»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ