Στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη ο Αντώνης Ξενικός! (live streaming στο high tv στις 23:35 – Οι προβλέψεις του για τη νέα χρονιά)

1
1611
Στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη στο high tv η οποία αναμεταδίδεται μέσα από το Αιγαίο tv είναι σήμερα στις 9 το πρωί & live streaming στο high tv στις 23:35 προσκεκλημένος σε μία συνέντευξη περίπου 20 λεπτών ο γνωστός Αστρολόγος Αντώνης Ξενικός από την Κω, ο οποίος κάνει τις προβλέψεις του για τη νέα χρονιά… Μείνετε συντονισμένοι

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης, είναι απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου και έχει πάρει Master στα Οικονομικά.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας και πολύ σύντομα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα ως παρουσιαστής μουσικής εκπομπής.

Αργότερα ακολούθησαν και άλλες παρουσιάσεις εκπομπών, ενώ επίσης ασχολείται με τις μεταγλωττίσεις, το τραγούδι και την παραγωγή.

ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ «ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ»ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Φωτογραφία του Αστρολόγος Αντώνης Ξενικός.

Ο Αστρολόγος Αντώνης Ξενικός σε γιορτινή διάθεση στην τοποθεσία High Tv.

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ »ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ»ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ……

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ