ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στη ζητιανιά δημοσιογράφος πρώτο όνομα… Στα όρια της τρέλας, τριγυρνά σαν φάντασμα στους δρόμους

0
800

Από τις λαμπερές δεξιώσεις στο σπίτι του και τα εκατομμύρια που έριχνε στα πόδια τραγουδίστριας ζει πλέον στο σκοτάδι, χτυπημένος από τα παιχνίδια της μοίρας

Πρώην ισχυρός άντρας των media, εξαφανισμένος τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και τις εφημερίδες, δίνει σκληρή μάχη επιβίωσης!

Με σοβαρά προβλήματα υγείας και σε κατάσταση ανέχειας, ζει εγκαταλειμμένος από τη σύζυγό του στο ρημαγμένο -άλλοτε πολυτελές- ιδιόκτητο σπίτι του στα νότια προάστια.

Μια έπαυλη «ερείπιο» από την υγρασία, τη βρομιά και την ακαταστασία που επικρατεί στο εσωτερικό της, αφού ο ίδιος δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο άλλοτε φροντισμένος κήπος με το κοντοκουρεμένο γκαζόν και τα δέντρα σήμερα είναι μια ζούγκλα γεμάτη αγριόχορτα. Οι λαμπεροί πολυέλαιοι των εκατομμυρίων ευρώ, οι κουρτίνες, οι ακριβές δρύινες τραπεζαρίες και οι τεράστιοι καθρέφτες είναι πλέον άχρηστα, ξεχαρβαλωμένα, ξεφτισμένα από τον χρόνο.

Στις μεγάλες του δόξες, ο πολυφωτογραφημένος με την εντυπωσιακή σύζυγό του δημοσιογράφος διοργάνωνε τα πιο λαμπερά και χλιδάτα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν. Οι δεξιώσεις του γίνονταν πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες, καθώς η σαμπάνια έρεε άφθονη, ενώ οι καλεσμένοι προέρχονταν από την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας, της πολιτικής αλλά και της showbiz. Τέτοιες βραδιές οι μαγείρισσες και οι σερβιτόροι έβγαζαν πουρμπουάρ μέχρι και 1.000 ευρώ ο καθένας από τους επιχειρηματίες -μεταξύ των οποίων και ιδιοκτήτης μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας- που έκαναν το «κομμάτι» τους μπροστά στον ισχυρό άντρα των media. Οσο για τους μετρ της μόδας και τους εφοπλιστές, κατέφθαναν στη θρυλική οικία κρατώντας πακέτα με ακριβά δώρα για την κυρία του κυρίου.

Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν στενή παρέα με τον δημοσιογράφο παρακολουθούν σήμερα την κατάρρευσή του. Μαρτυρίες θέλουν τον άλλοτε γοητευτικό άντρα με την ισχυρή υπογραφή να ζητιανεύει 50ευρα σε καφετέριες της παραλιακής, με το βλέμμα χαμένο στο άπειρο. Κάποιοι γνώστες της κατάστασης αποκαλύπτουν πως έχει τρελαθεί λόγω των οικονομικών δεινών ή, στην καλύτερη, ότι υποφέρει από άνοια. Στην άθλια κατάσταση της υγείας του -σωματική και ψυχική- συνέβαλε το πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου του προσώπου, σε συνδυασμό με την απόφαση της συζύγου του να τον εγκαταλείψει. Εκείνη συνεχίζει τη μεγάλη ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την τύχη του πρώην άντρα της, αφού, όπως λέγεται, η συνύπαρξη μαζί του τα τελευταία χρόνια είχε γίνει δύσκολη και ανυπόφορη.

Η πτώση του άλλοτε ισχυρού άνδρα είναι ηχηρή και στον κόσμο της showbiz, αφού όταν ήταν στα πάνω του εμφανιζόταν συχνά στα μπουζούκια. Εκει άλλωστε, σπατάλησε πολλά εκατομμύρια σε λουλούδια που… έστρωνε στα πόδια σε μία από τις πιο αγαπημένες του τραγουδίστριες.

Πηγή: espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ