H εντυπωσιακή εκδήλωση Πατούλη | Έκλεψε την παράσταση η εμφάνιση της συζύγου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
856
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, ενώ πλήθος συνεργατών, συναδέλφων αλλά και απλού κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η σχετική εκδήλωση σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου να καταστεί η Αθήνα σημείο παγκόσμιας αναφοράς, αλλά και την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας. Βασικό σύνθημα της ομιλίας του κ. Πατούλη ήταν «Νέο Ξεκίνημα για την Αθήνα – Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά».

Στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» οι Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Ελίζα Βόζεμπεργκ,ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας ,η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως,ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Βλάσης ,ο επί σειρά ετών υπουργός κ. Ιωάννης Παλαιοκρασσάς,ο τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, ο επί σειρά ετών υπουργό Υγείας κ. Θανάση Γιαννόπουλος,ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Αντώνης Αντωνιάδης, ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης,ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Πέτρος Δούκας,ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας – Αμαρουσίου-Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ο Επίσκοπος Θεσπιέων κ.κ. Συμεών. Αρκετοί Δήμαρχοι έδωσαν το «παρών» όπως ο κ. Διονύσης Χατζηδάκης Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ,ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχαήλ Αγγελόπουλος, ο κ. Αναστασιάδης Φίλιππος Δήμαρχος Παγγαίου, ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, ο κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γεώργιος Γκιώνης Δήμαρχος Λουτρακίου, ο κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης Δήμαρχος Μήλου, ο κ. Ιωάννης Ευαγγέλου Δήμαρχος Κέας, ο κ. Δημήτριος Καμπόσος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών,ο κ. Ιωάννης Καραγιάννης Δήμαρχος Λαγκαδά.

Δείτε την είσοδο του Προέδρου της ΚΕΔΕ,κ. Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση εδώ:

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας και στη συνέχεια με την ομιλία του Γ. Ζωγράφου Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών.Το λόγο πήρε στην συνέχεια ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών όπου μεταξύ άλλων ανέφερε για τον κ. Πατούλη: «Βρίσκεται εδώ γιατί γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλο, διότι είναι Δήμαρχος σε ένα Δήμο που είναι βασικός κορμός της Μητροπόλεως μου».

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τη σύζυγό του κα. Μαρίνα Πατούλη και τον Επίσκοπο Θεσπιέων κ.κ. Συμεών

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση

Το «Π» απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις Δημάρχων που έδωσαν «το παρών» στην εκδήλωση:

Ο κ.Γιάννης Καραγιάννης, Δήμαρχος Λαγκαδά και Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ ανέφερε: «Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση,ευχόμαστε στον Γιώργο Πατούλη, έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης, με αυτή την ιδιότητα είμαστε εδώ, τα καλύτερα. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε κοινή διαδρομή μαζί του, του εύχομαι καλή επιτυχία, άλλωστε εμείς ξέρουμε ότι έχει καθαρές ιδέες και αγαπά την Αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Παύλος Κολοκοτσάς, Δήμαρχος Ζακύνθου τόνισε: «Είμαστε κοντά στον Γιώργο Πατούλη, αγωνιστές μαζί στην Αυτοδιοίκηση και βεβαίως με τα ίδια οράματα και αγάπη για την πατρίδα μας. Είμαστε εδώ για το νέο ξεκίνημα».

Ο κ. Γιώργος Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού υποστήριξε: «Ο κ. Γιώργος Πατούλης είναι ένας πολύ αξιόλογος , δραστήριος και αποτελεσματικός Αυτοδιοικητικός και είμαι πέραν από σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει σε όποιο πόστο επιλέξει εκείνος να είναι υποψήφιος».

Ο κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας, Δήμαρχος Δομοκού, μέλος ΔΣ της ΚΕΔΕ δήλωσε: «Βρίσκομαι απόψε στην εκδήλωση που πραγματοποιεί ο πρόεδρος, στην κοπή πίτας, είμαστε κοντά στον πρόεδρο και τον στηρίζουμε στην νέα προσπάθεια».

Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού: «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και ως Πρόεδρος σε διάφορους άλλους οργανισμούς που είναι ο κ. Πατούλης και έχει μια τεράστια εμπειρία όσον αφορά την Αυτοδιοίκηση».

Απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ,κ. Γιώργου Πατούλη

Στη φωτογραφία το βασικό σύνθημα της εκδήλωσης «Νέο Ξεκίνημα για την Αθήνα»

Ρεπορτάζ: Σοφία Χύτου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ