Το συγκλονιστικό μήνυμα του Η. Βρεττού για τη δύσκολη μάχη που ξεκινά στο νοσοκομείο: Προσευχηθείτε στον Θεούλη να βγω νικητής

0
156

Ο Ηλίας Βρεττός, που νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, έκανε έκκληση για αίμα

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε έκκληση για αίμα μέσα από το νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος επέζησε από θαύμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η καλλονή σύντροφός του Σοφία Φυρού ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε δέντρο, βιώνει την πιο δύσκολη περιπέτεια της ζωής του, καθώς σήμερα ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση της υγείας του.

Χθες, λίγες ώρες προτού περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες επεμβάσεις στο πόδι και το χέρι του (η δεύτερη επέμβαση στη λεκάνη θα γίνει τη Δευτέρα), ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, με την οποία παρακάλεσε όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα δηλώνοντας το όνομα Ηλίας Καραβασίλης, αφού Βρεττός είναι το καλλιτεχνικό του.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος, αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω ότι με τη θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα, παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη, όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας» ανέφερε.

«Θα παλέψω»

Νωρίτερα ο τραγουδιστής είχε μοιραστεί στο Instagram και μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, με το παρακάτω σχόλιο: «Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο… Προσευχηθείτε στον Θεούλη να βγω νικητής! Οταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα… Γι’ αυτό ζω μετά από όλο αυτό… και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω… όσο ποτέ άλλοτε… με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία… όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ…»

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ