ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκφυλος γνωστός τραγουδιστής σε όργια!

1
870

Ανταλλαγή συντρόφων και αχαλίνωτο sex χωρίς αναστολές για «προικισμένο» star

Έχει στο ενεργητικό του ένα πολύκροτο διαζύγιο και στο παρελθόν ήταν στον δικό του κόσμο

Από τον
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Ανάρπαστος έχει γίνει μεταξύ των φανατικών του swinging πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστής με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, λόγω των… προσόντων του που είναι διάσημα πλέον σε γνωστό club ανταλλαγής συντρόφων όπου συχνάζει για να απολαμβάνει το πότο του (και ό,τι άλλο προκύψει) χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής πρωτοσυστήθηκε μουσικά στα μέσα της δεκαετίας του ’80 και θεωρείται ακόμη και σήμερα από τους πιο αγαπημένους της νεολαίας, με τις φαν του να λιώνουν στην κυριολεξία για χατίρι του. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που όλες αυτές τις δεκαετίες κράτα επάξια και μία από τις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο sexy και αρρενωπά αρσενικά της showbiz.

Αυτό είναι κάτι που έχουν διαπιστώσει και οι θαμώνες του γνωστού swinger club, στο οποίο συχνάζει, όπου, εκτός από τη φήμη του ωραίου, του έχουν αποδώσει και αυτή του πιο… προικισμένου μορφολογικά, με αποτέλεσμα όσες γυναίκες τον έχουν δοκιμάσει να τον έχουν μέσα… στην καρδιά τους!

Kinky στιγμές

Μάλιστα, πολλά από τα ζευγάρια που έχουν πληροφορηθεί τα ιδιαίτερα χαρίσματά του και αποζητούν ερωτικά παιχνίδια μαζί του κάνουν τα πάντα προκειμένου να τα επιλέξει για να περάσουν κοντά του τις πιο καυτές και kinky ερωτικές στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταρ της μουσικής, που παλαιότερα είχε απασχολήσει αρκετές φορές τα μίντια τόσο για τους δεσμούς του με επώνυμες Ελληνίδες όσο και με το πολύκροτο διαζύγιό του, για το οποίο χύθηκαν τόνοι μελάνι, είναι απόλυτα απελευθερωμένος στον έρωτα.

Γι’ αυτό και επιθυμεί να συναναστρέφεται μόνο με ζευγάρια με τα οποία θα μπορεί να «μιλάει» ελεύθερα τη γλώσσα του σώματος που γνωρίζει καλά.

Τα ζευγάρια που αναζητούν την απόλαυση στο club ανταλλαγής συντρόφων γνωρίζουν τώρα πια τα γούστα του, τα οποία ξεπερνούν κάθε ερεθιστική φαντασίωση και δεν έχουν όρια. Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που δεν έκρυψε στιγμή ο έκφυλος τραγουδιστής, από την πρώτη κιόλας επαφή του με το club, όπου, κάθε φορά που έχει όρεξη, πίνει πρώτα το αγαπημένο του ποτό και μετά του… δίνει και καταλαβαίνει, κάνοντας ακόμα και τα… πατώματα να αναστενάζουν!

Από τη στάση και τη γενικότερη συμπεριφορά του έχει διαπιστωθεί ότι ο ελκυστικός τραγουδιστής έχει αφήσει πίσω του πλέον όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, ειδικά την εποχή που ζούσε στον δικό του κόσμο. Τώρα πια ζει όπως εκείνος επιθυμεί, βάζοντας τους δικούς του όρους ακόμα και στα ερωτικά του ζητήματα.

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η πηγή της είδησης δεν είναι από το espressonews.gr αλλά από το έγκυρο site
    loumidiscoupatosnews.gr 😉😉😉

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ