Καλογρίδη – Λυκουρέζος: Ρομαντικά στις Μαλδίβες. Κεριά, πιάνο και… (ΦΩΤΟ)

0
889

Πάσχα στις Μαλδίβες για Καλογρίδη – Λυκουρέζο

maldives-kal-lyk_main01

Στην παρέα τους ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς – Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram

Ένα αξέχαστο Πάσχα στις εξωτικές Μαλδίβες πέρασε η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Η ηθοποιός, η οποία χθες είχε και την ονομαστική της εορτή, συνοδευόταν από τον αγαπημένο της ποινικολόγο και όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram το διασκέδασε δεόντως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δείπνησε στην παραλία, υπό το φως των κεριών και η γιορτή συνεχίστηκε με χορό στην άμμο.

Αν και αυτή τη φορά, πρόσεξε και δεν αποκάλυψε τον συνδαιτημόνα της, η Νατάσα Καλογρίδη, καταγράφοντας το «Happy Name Day Natasa» που είχαν σχηματίσει με πέτρες στην άμμο οι φίλοι της, αποκάλυψε στο βάθος του γενικού πλάνου ότι δεν ταξίδεψε μόνη της στις Μαλδίβες.

Η ίδια ανέβασε το ειδυλλιακό σκηνικό στο Instagram και από την αντίδραση της στο βίντεο μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι πραγματικά χαρούμενη. Η Νατάσα χορεύει στην άμμο φορώντας ένα καυτό τζιν σορτσάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Στην παρέα τους ήταν ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μάλιστα ο Τρύφωνας από τις δικές του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως περνάει τις καλύτερες του διακοπές στο εξωτικό νησί. Ποζάρει με μαγιό, εύχεται στη Νατάσσα χρόνια πολλά και φωτογραφίζεται με τον πολύ καλό του φίλο Νίκο Κοκλώνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ