Αρσιβαρίστας στα… 83 του ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου

1
642
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Κώστας Κακαβάς στα 83 του έφτιαξε γυμναστήριο στο σπίτι του και σηκώνει 90 κιλά σε ελεύθερα βάρη

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Είναι 83 χρόνων και, όμως, ακόμα και σήμερα σηκώνει 90 κιλά σε ελεύθερα βάρη, τρέχει πάνω από μία ώρα καθημερινά, ενώ δεν σταματάει να ασκείται σαν έφηβος! Ο λόγος για έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες ζεν πρεμιέ, τον Κώστα Κακαβά.

Ακριβοθώρητος, τζέντλεμαν και ο τελευταίος της γενιάς των ωραίων, καθώς μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Ανδρέα Μπάρκουλη αποτέλεσαν το ίνδαλμα χιλιάδων κοριτσιών, τα οποία έτρεχαν πίσω τους για ένα αυτόγραφο. Η ζωή του, μοναδική! Η ομορφιά του, το ίδιο, ενώ -έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλή φυσική του κατάσταση- κατάφερε μέχρι και σήμερα να διατηρείται σε μοναδική φόρμα.

Το μυστικό του; Η απόκτηση του δικού του γυμναστηρίου, που έχει στεγάσει εδώ και αρκετούς μήνες στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλοθέης, και το οποίο είναι αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ. Ελεύθερα βάρη, μηχανήματα εξάσκησης ποδιών, χεριών και κάθε αυτόνομης μυϊκής ομάδας αποτελούν για εκείνον κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς το να γυμνάζεται μ’ αυτά είναι τρόπος ζωής.

Από έφηβος ο σεμνός Κώστας Κακαβάς είχε κατορθώσει να προσελκύσει τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού πάνω του, λόγω και του σμιλευμένου κορμιού του. Αθλητής της άρσης βαρών από νεαρό παιδί, ο ηθοποιός ακόμα και στην παρθενική του εμφάνιση στη θρυλική ταινία «Στέλλα» (είχε το ψευδώνυμο Κώστας Καράλης για να αποφεύγει την κριτική του πατέρα του) δείχνει το ήδη φτιαγμένο από την άρση βαρών κορμί του.

Καθημερινή προπόνηση

Γόνος πολύ καλής οικογένειας της Αθήνας, ο Κώστας Κακαβάς ευτύχησε να πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 80 ταινίες και να μείνει στην κινηματογραφική ιστορία, παραμένοντας ωστόσο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και στο παρελθόν οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, κατάφερε να μην ξεφύγει ποτέ από την καθημερινή του προπόνηση. Ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε, ενώ έκανε πάντα σωστή διατροφή, ώστε να διατηρείται σε φόρμα. Οσοι τον έχουν δει να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή της Φιλοθέης έχουν διαπιστώσει ότι το κορμί του δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αυτό ενός 40χρονου αθλητή.

Οσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη; Ισως ένας ρόλος πολύ ξεχωριστός να τον έπειθε να επιστρέψει εκεί όπου ξεχώρισε επί σειρά ετών, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές!

Πηγή: http://www.espressonews.gr/showbiz/2018/04/171223/arsivaristas-sta-83-toy-o-gois-toy-ellinikoy-kinimatografoy

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ