«Φως» στη ζωή του Αγγελίδη τις ημέρες του Πάσχα | Τι έγινε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται καθηλωμένος μετά το σοβαρό τροχαίο

0
566

Εισακούστηκαν αυτές τις άγιες μέρες οι προσευχές της οικογένειας του  παρουσιαστή! Αχτίδες ελπίδας για την υγεία του

Μέρα με τη μέρα αναπτερώνονται οι ελπίδες της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη! Tούτες τις άγιες μέρες του Πάσχα εισακούστηκαν οι προσευχές της συζύγου του Εβελίνας Βαρσάμη και των δικών του ανθρώπων, και ο αγαπημένος παρουσιαστής δείχνει αισθητά σημάδια βελτίωσης.

Υστερα από τις δυσοίωνες προβλέψεις ότι θα χρειαστεί να περάσει ακόμα και εξάμηνο για την αποκατάσταση των κινητικών προβλημάτων του αλλά και αυτών της ομιλίας του, οι πρόσφατες νευρολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο «Μr Mega Star» -τα αποτελέσματα των οποίων περίμεναν όλοι με αγωνία- έδειξαν ότι το «φως» μπαίνει σιγά σιγά ξανά στη ζωή του!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι παλικάρι και ο οργανισμός του δυνατός έτσι ώστε να καταφέρει στο τέλος να σταθεί πάλι όρθιος στα πόδια του! Για δεύτερη φορά από τα ξημερώματα της 24ης Δεκεμβρίου, όταν συνέβη το τροχαίο που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή (η πρώτη ήταν όταν βγήκε από την Εντατική), τα χαμόγελα επανήλθαν στα πρόσωπα γιατρών, συγγενών και νοσηλευτών.

Κι αυτό γιατί σχεδόν τρεισήμισι μήνες από το δραματικό τροχαίο που τον καθήλωσε σοβαρά τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας τα πράγματα είναι ολοένα πιο ενθαρρυντικά στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο πολυτραμαυτίας, με τους συγγενείς και τους φίλους του να κοιτάζονται στα μάτια και να χαμογελούν! Ο Κωνσταντίνος, με όσα αποθέματα ψυχής διαθέτει, απέδειξε ότι παραμένει ένας σκληρός αγωνιστής, έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές του, παρά τα σοβαρά τραύματα που τον κρατούν καθηλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Τα πρόσφατα καλά νέα διέρρευσαν λίγες ημέρες μετά τις συγκλονιστικές δηλώσεις της καλής φίλης του Ελσας Τόλη, η οποία είχε δηλώσει στις κάμερες: «Τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Εχει κινητικά προβλήματα και κάνει λογοθεραπείες. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να βοηθήσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το να ρωτάς συνέχεια το θεωρώ αδιακρισία». Η οικογένεια γνωρίζει ότι ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς, δύσκολος και θα χρειαστεί υπομονή. Μα κάθε μέρα που περνάει είναι μια νίκη για τον άνθρωπό τους. Σε κάθε του αναμέτρηση όλο και κερδίζει.

Στη ΜΕΘ

Το μεγάλο «θαύμα» για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη συνέβη στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο, ύστερα από 57 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ασκληπιείου. Αναρρώνοντας σχετικά γρήγορα από τις πολλαπλές και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι, τα κατάγματα στα άκρα, όπως και τη βαριά ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε στα μέσα του Ιανουαρίου, ο ίδιος αναγνώρισε τα πρόσωπα των οικείων του και είχε συνείδηση, θυμόταν το τροχαίο με το λεωφορείο και γνώριζε ότι ήταν στο νοσοκομείο.

Πολύτιμη στήριξη της οικογένειας, από την αρχή της περιπέτειας του παρουσιαστή, παραμένει ο πατέρας Δημήτριος που λειτουργεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, και επισκέπτεται συχνά τον ασθενή ευλογώντας τον με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη. «Να σε έχει ο Θεός γερό και δυνατό και να συνεχίζει να κάνει τα θαύματά του ο Τίμιος Σταυρός σου κι ο Κύριος μέσω εσού! Σε αγαπώ πολύ και θα είσαι για πάντα στη ζωή μου και στην καρδιά μου» έγραψε στο ευλαβικό μήνυμά της.

Πηγή:espressonews.gr

Ο γιατρός του Αγγελίδη για τις 107 μέρες νοσηλείας του: «Κινδύνευσε πολλές φορές η ζωή του…»

Ο γιατρός του Αγγελίδη για τις 107 μέρες νοσηλείας του: «Κινδύνευσε πολλές φορές η ζωή του…»

 Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων για την αποκατάστασή του!

AdTech Ad

Ο κύριος Ρούπας, διοικητής του νοσοκομείου, Ασκληπιείου Βούλας μίλησε για τις 107 μέρες νοσηλείας του Κωνσταντίνου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στις 24 Δεκεμβρίου στην εκπομπή του star, «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Είχε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αντιμετωπίστηκε άμεσα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην εντατική με ότι αυτό συνεπάγεται… Στην μονάδα εντατικής θεραπείας παρουσίασε πολλές επιπλοκές και θα σας αναφέρω ότι πολλές φορές κινδύνεψε η ζωή του. Σήμερα τρεισήμισι μήνες εξέρχεται από τη νευρολογική κλινική απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα και πλήρως σταθεροποιημένος και χωρίς επιπλοκές της κρανιοεγκεφαλικής…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ