Με super αποκαλυπτικό κορμάκι (στα 85 της) η Ζωζώ Σαπουντζάκη

0
638

Πήρε «φωτιά» το Παλλάς με την εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη!

Η 85χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», που έκανε πρεμιέρα στο κεντρικό θέατρο της Αθήνας την περασμένη Παρασκευή, εμφανίζεται στο σανίδι με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι συγκεντρώνοντας τα βλέμματα θαυμασμού των θεατών και κλέβοντας, φυσικά, τις εντυπώσεις.

Η Ζωζώ, γνωστή και ως «βασίλισσα της νύχτας», έχει κάνει τον χρόνο… φίλο της και με τις φαντασμαγορικές αλλά και sexy εμφανίσεις της στη μουσικοθεατρική παράσταση, που μιλά για τη ζωή του Αττίκ, αποδεικνύει αν μη τι άλλο πως για την ίδια η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας αριθμός!

Το καλλίγραμμο σώμα της, η σκηνική παρουσία της και η αστείρευτη ενέργειά της έκαναν το κοινό να την αποθεώσει. Οσο για τους συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση; Ο Ακης Σακελλαρίου, που υποδύεται τον Αττίκ, και οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Κοντογεώργη και Κωνσταντίνος Ασπιώτης που συμπληρώνουν τον θίασο υποκλίθηκαν μπροστά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε ότι στο παρελθόν πούλησε τρία διαμερίσματα για τα λούσα της! «Τώρα να μου δώσεις λεφτά, θα πάω να τα φάω. Δεν κρατούσα ποτέ τίποτα. Και όλα τα λεφτά της Εθνικής Τράπεζας να μου δώσεις, κάπου θα βρω να τα χαλάσω. Μια μέρα ο άντρας μου με πήγε σε μια τράπεζα και μου δέσμευσε τα χρήματά μου για τρία χρόνια. Το έκανε για να μην μπορώ να τα πάρω» αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- η πάντοτε υπέρλαμπρη «βασίλισσα της νύχτας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ