Δικηγόρος των Αθηνών «κολάζει» με τα μαγιό της

2
1212

Η όμορφη Αναστασία Θεοδωροπούλου μιλά για τις πρωτοποριακές δημιουργίες της για γυναίκες που θέλουν στιλ γραφείου και στην παραλία

Aπό την
Κλάρα Ασημακοπούλου

Η δικηγόρος Αναστασία Θεοδωροπούλου δεν δηλώνει σχεδιάστρια, κι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μας ξεκαθάρισε κατά την επικοινωνία που είχαμε μαζί της, προκειμένου να μας μιλήσει για την πρωτοποριακή σειρά μαγιό με… γραβάτα και παπιγιόν, που εμπνεύστηκε, σχεδίασε και δειγμάτισε η ίδια για τις γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να έχουν office style και στην παραλία!

«Εχω τελειώσει Νομική στην Κομοτηνή κι έχω πάρει άδεια άσκησης επαγγέλματος. Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε δικηγορικό γραφείο, ενώ σκέφτομαι το καλοκαίρι να ανοίξω δικό μου» λέει στην «Espresso» και συνεχίζει, αναλύοντας την πιο… καλλιτεχνική πλευρά της: «Μου αρέσει να εκφράζομαι κι έχω δημιουργικά ένστικτα. Στο δημοτικό έγραφα παραμύθια. Μεγαλώνοντας άρχισα να γράφω και στίχους, αλλά δεν τους έχω δώσει πουθενά. Σε ό,τι αφορά τα μαγιό, μου άρεσαν τα ιδιαίτερα σχέδια από τότε που ήμουν μικρούλα. Ο,τι πιο παράξενο πήγαινα και το αγόραζα! Την ιδέα για τη συγκεκριμένα σειρά τη συνέλαβα πέρυσι, ένα απόγευμα που καθόμουν στο σπίτι. Τα σχεδίασα ερασιτεχνικά σε χαρτί κι ύστερα κατοχύρωσα τα πνευματικά δικαιώματα. Η σειρά κυκλοφορεί εδώ και δεκαπέντε ημέρες και δεν απευθύνεται μόνο σε δικηγορίνες, αλλά σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν στιλ γραφείου στην παραλία, όσο και σε αυτές που απλά τους αρέσουν τα εκκεντρικά μαγιό».

Οσο για την άποψη των αντρών για τα μαγιό της; Η Αναστασία έκανε… γκάλοπ κι έμαθε τα πάντα: «Με όσους άντρες έχω μιλήσει, τους αρέσουν πολύ! Τα βρίσκουν σέξι, θηλυκά και παιχνιδιάρικα!» Σε ερώτησή μας αν έχει φανταστεί τα μαγιό της σε διάσημα «κορμιά», η απάντησή της είναι απροσδόκητη. «Ναι, τα έχω φανταστεί, αλλά δεν με ενδιαφέρει! Δεν θεωρώ ότι οι “επώνυμες” είναι κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες. Αλλωστε, έχω δει πολύ πιο ωραία σώματα σε μη “επώνυμες” γυναίκες. Επίσης, έχω γνωρίσει “επώνυμους” ανθρώπους και δεν εντυπωσιάστηκα από την προσωπικότητά τους. Δεν με έλκει η δόξα!» εξηγεί η δημιουργός και συνεχίζει, περιγράφοντας τον εαυτό της: «Είμαι απλή. Αυθεντική. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά μου φυσικά και casual ντύσιμο. Δεν μπορώ καθόλου το κομιλφό, το δήθεν, το να προσπαθώ να πείσω».

Στη φωτογράφιση για τον δειγματισμό των μαγιό της, ωστόσο, το μοντέλο το έκανε η ίδια. Οχι από ψώνιο, ούτε επειδή την ενδιαφέρει μια τέτοια καριέρα. «Το έκανα καθαρά σαν χόμπι και γιατί τα μαγιό που σχεδίασα με αντιπροσωπεύουν και θέλω οι γυναίκες να ταυτιστούν μαζί μου. Δεν θα μπορούσα να δουλέψω ως μοντέλο. Εκτός του ότι δεν συνδυάζεται με τη δικηγορία, είναι πολύ ματαιόδοξος χώρος κι εγώ δεν είμαι καθόλου!»

Ανάμεσα σε Νομική και μόντελινγκ για την όμορφη δικηγόρο δεν υπάρχει δίλημμα: «Δεν θα άφηνα την επιστήμη μου για το μόντελινγκ! Καταρχάς, ποιο μόντελινγκ; Στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Εχει πεθάνει! Δεύτερον, χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτούς που ασχολούνται, είναι πολύ βαρετό. Και έχει και ημερομηνία λήξης. Το να ποζάρεις δεν είναι δημιουργικό, ενώ στη δικηγορία εξελίσσεσαι. Με ιντριγκάρει η επιστήμη μου και δεν την αλλάζω! Στόχος μου είναι να ανοίξω το δικό μου γραφείο και εύχομαι να αναλαμβάνω ωραίες υποθέσεις, που θα διαχειρίζομαι με τιμιότητα».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν παρουσιαζόταν με τέτοιο look ενώπιον της έδρας θα αθώωνε ακόμα και το Πάσσαρη…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ