Eurovision 2018: Στη 2η θέση η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα | Στην κορυφή το Ισραήλ -Η αντίδραση της Ελένης (Vids)

6
1743

Eurovision 2018: Αυλαία για τον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τον μεγάλο νικητή της βραδιάς να βάζει στις αποσκευές του όλη την… Ευρώπη καθώς θα φιλοξενήσει στη χώρα του την επόμενη φαντασμαγορική διοργάνωση!

Μεγάλος νικητής λοιπόν, μετά από ψηφοφορία-θρίλερ αναδείχθηκε το Ισραήλ και η Netta Barzilai με το κομμάτι της «Toy».

Δεν είναι τυχαίο που η Eurovision θεωρείται ως ένας από τους πιο ανατρεπτικούς διαγωνισμούς καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον μεγάλο νικητή μέχρι και τη βραδιά του τελικού.

Δείτε παρακάτω βίντεο με το νικητήριο τραγούδι της βραδιάς και τον μεγάλο νικητή του 63ου Διαγωνισμού της Eurovision

Η στιγμή που η Netta Barzilai παραλαμβάνει το βραβείο του νικητή.

Παρά την εκρηκτική εμφάνισή της, η Ελένη Φουρέιρα δεν κατάφερε να πείσει την Ευρώπη με το τραγούδι της επιτρέποντας σε άλλη χώρα να «κλέψει» τη νίκη της. Και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως, η Κυπριακή συμμετοχή έχασε τη μεγάλη νίκη, αλλά κέρδισε τις καρδιές όλων των Ευρωπαίων.

Eurovision 2018: Δεύτερη θέση για την Κύπρο! Η αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα

Eurovision 2018: Δεύτερη θέση για την Κύπρο! Η αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα

Και ενώ από την περασμένη Τρίτη, μετά τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό, η Ευρώπη ζούσε στους ρυθμούς του τραγουδιού “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα και οι στοιχηματικές εταιρίες την έδιναν ως τη μεγάλη νικήτρια, απεδείχθη για ακόμα μία φορά αυτό που οι φανατικοί του διαγωνισμού γνωρίζουν εδώ και χρόνια: Ότι η Eurovision είναι ανατρεπτική και καθόλου προβλέψιμη!

Η δυναμική και εκρηκτική Ελένη δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη, όμως κατάφερε να κάνει όλη την Ευρώπη –και όχι μόνο- να μιλάει για εκείνη. Δυστυχώς, αυτό που η ίδια η Ελένη «έκανε» στο μεγάλο φαβορί, τη Netta του Ισραήλ, τη βραδιά του ημιτελικού, περνώντας μπροστά στα προγνωστικά, της γύρισε… μπούμερανγκ, επιτρέποντας σε μία άλλη χώρα να πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια της. Όπως και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα, όμως, έχει δηλώσει αρκετές φορές από την ημέρα της εμπλοκής της στον διαγωνισμό, σημασία έχει πως έστρεψε το βλέμμα των Ευρωπαίων στην μικροσκοπική Κύπρο, κάνοντας τούς πάντες να μιλούν για το νησί της Αφροδίτης που πολλοί αγνοούσαν ακόμα και πού βρίσκεται στον χάρτη!
Αξίζει να σημειωθεί ότι η θέση που κατέκτησε η Κύπρος είναι η καλύτερη που έχει λάβει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό καθώς μέχρι και σήμερα, η χώρα είχε καταφέρει να «σκαρφαλώσει» μόνο μέχρι την πέμπτη θέση.

eurovision 2018 αποτελέσματα

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια Eurovision;…εδώ και χρόνια έχει γίνει Πανηγύρι-vision!! Η Eurovision θα πρέπει να γίνεται το μήνα Φεβρουάριο, ώστε να συμπίπτει με το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο!!

  2. Είναι τιμή για το νησί να κερδίζει μια καρδαμιωτισα και μια ζηπαριωτισα τις 2 πρώτες θέσεις

  3. …του χρόνου που θα γίνει η Eurovision στο Ισραήλ, θα κατέβει και η Παλαιστίνη στο διαγωνισμό!! Θα είναι μία ‘εκρηκτική’ Eurovision του χρόνου…😉😉😉

      • Θλιβερά αυτά που έγιναν (και γίνονται για χρόνια) στη Λωρίδα της Γάζας…όμως εγώ σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω τους Παλαιστίνιους!! Καταλαβαίνω ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή, να κάνω αυτό το χιουμοριστικό σχόλιο (για τις δύο πλευρές), όμως το σχόλιο μου είχε να κάνει με τη Eurovision και ήταν ‘μπηχτή’ πιο πολύ για τον διαγωνισμό και για την Χώρα που κέρδισε.
        Υ.Γ. …να ξέρεις ότι είμαι με την πλευρά των Παλαιστινίων, και γουστάρω μάλιστα κάποτε (αν και πολύ δύσκολο) να υπάρξει Κράτος Παλαιστίνη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ