Δεσμεύθηκαν λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά

0
284

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών – Για οφειλές της εταιρείας του τραγουδιστή προς εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης

Δεσμεύονται μετά από διαταγή πληρωμής που εξέδωσε το Πρωτοδικείο της Αθήνας, οι τραπεζικοί λογαριασμοί της «Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ», συμφερόντων του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά.

Η δικαστική απόφαση σε βάρος της εταιρείας του τραγουδιστή εκδόθηκε για οφειλές προς την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης «Progressive». Ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν με τη συγκεκριμένη εταιρεία για περίπου μια δεκαετία.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο νομικός εκπρόσωπος της «Progressive» Ν. Αγαπηνός, η εταιρεία κατέθεσε και δύο αγωγές σε βάρος του τραγουδιστή. Σημειώνεται ότι μεταξύ των εταιρειών συγκαταλέγεται και η εταιρεία SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο Σάκης Ρουβάς δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

anakoinosi01

Ο Σάκης Ρουβάς συνεργαζόταν με την Progressive και τον μάνατζερ Κωνσταντίνο Καφίρη από το 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 οπότε και ανακοίνωσαν το «διαζύγιο». Ο τραγουδιστής τότε είχε ανεβάσει στα social media ανάρτηση στην οποία ευχαριστούσε τον Κωνσταντίνο Καφίρη και τους συνεργάτες του για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα του. Και η εταιρία Progressive είχε ανακοινώσει ότι: «Η συνεργασία μεταξύ του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά και της εταιρίας στρατηγικής επικοινωνίας & διαχείρισης φήμης PROGRESSIVE ολοκληρώθηκε μετά από μία εξαιρετικά πετυχημένη, δεκαετή επαγγελματική πορεία».

Ενώ όμως το διαζύγιο, αν και ξαφνικό, είχε φανεί ότι δεν θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, τελικά σήμερα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία στρέφεται εναντίον του τραγουδιστή με αποτέλεσμα να δεσμευτούν οι εταιρικοί λογαριασμοί του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ