Μαρία Σαράφογλου – Αντώνης Αλαφογιώργος: Χώρισαν και με τη… βούλα

0
3341

Στο Πρωτοδικείο οι τίτλοι τέλους στον γάμο Σαράφογλου – Αλαφογιώργου

Στη μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου επί της οδού Δέγλερη έπεσε πριν από λίγες μέρες η αυλαία στον έγγαμο βίο της γνωστής παρουσιάστριας Μαρίας Σαράφογλου με τον συνάδελφο και μέχρι πρότινος σύζυγό της Αντώνη Αλαφογιώργο.

Το ζευγάρι, που μετρά πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα στα δελτία ειδήσεων της ιδιωτικής και της δημόσιας τηλεόρασης και έχει αποκτήσει έναν γιο, δεν κατάφερε να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του.

Οι δύο δημοσιογράφοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και, στις 7 Ιουλίου του 2017, κατέθεσαν επίσημα από κοινού αίτηση διαζυγίου. Εναν χρόνο αργότερα, στις 4 Ιουνίου φέτος, η υπόθεση του συναινετικού διαζυγίου τού άλλοτε αγαπημένου ζεύγους συζητήθηκε στο δικαστήριο και σε λίγες μέρες θα έχουν και τυπικά στα χέρια τους τη δικαστική απόφαση.

Οι δρόμοι της Μαρίας Σαράφογλου και του Αντώνη Αλαφογιώργου συναντήθηκαν στο ρεπορτάζ και σύντομα οι δυο τους έγιναν αχώριστοι, χωρίς ωστόσο να δώσουν ποτέ λαβές για σχόλια.

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους και ενώ και οι δύο βρίσκονταν στα φώτα της δημοσιότητας -εκείνος ως παρουσιαστής ειδήσεων στη ΝΕΤ κι εκείνη ως παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών- επέλεξαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις. Ο ερχομός του γιου τους έφερε χαμόγελα ευτυχίας, όμως λίγο καιρό μετά άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους.

Οι αλλαγές και η αναστάτωση στις επαγγελματικές τους συνήθειες, με τη Μαρία Σαράφογλου να «μετακομίζει» στο Mega τo 2012 και το «μαύρο» να πέφτει στην ΕΡΤ, ενέτειναν το αρνητικό κλίμα στη σχέση του ζευγαριού, που δεν κατόρθωσε να ξαναβρεί τις χαμένες ισορροπίες του.

Πηγή: espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ